Al seni mi kırcamKonuya harika nerde? 😱 göstermelik bir sevenimisin?
Al seni mi kırcamKonuya harika nerde? 😱 göstermelik bir sevenimisin?
Gerek yok. AnlamaNe diyorsun be, hiçbir şey anlamadım.
Bu cevabı vererek vıcık sıvama gösterisini devam ettirmediğiniz için ben teşekkür ederim.Teşekkürler
koz değil bu bizzat hakikat
Aleyna zaten başarısıyla herkese gereken cevabı veriyor, sıkıntı yok.
Duruma hangi açıdan baktığına bağlıBu cevabı vererek vıcık sıvama gösterisini devam ettirmediğiniz için ben teşekkür ederim.
Çokta zengin bir gönlü varAleyna zaten başarısıyla herkese gereken cevabı veriyor, sıkıntı yok.
Aynen okudum haberi O değil de şarkı çıkarsa da bi rekor daha gelse, nerde kaldı acaba?Çokta zengin bir gönlü var
Bugün konusunu açtım hayranlarına sürprizi hakkında
Onada harika atmadın 😱Aynen okudum haberi O değil de şarkı çıkarsa da bi rekor daha gelse, nerde kaldı acaba?
Diğerini sil bari sildim alıntımıYa avutan Aleynacılarsa
Hangi sözler anlamadımDiğerini sil bari sildim alıntımı
Al buda cevabım bu alıntıya
"Olabilir. gündüzki sözlerinin gerçeklik payı var gibi 😱"
A tamam dur eğer son mesaj yazılanlardaysa atayım yoksa uğraşamam konuyu bulmak içinOnada harika atmadın 😱
Düetli birşeyler gelebilir
Birşeyler var dedi Aleyna. Sürprizi kaçmasın diye çok detay vermek istemiyor. Amerika'da boş durmamış
Bereket versin. Teşekkürler
Ben siz ikinizin dediklerinden niye hiçbir şey anlamamaya başladım? Neyse, bunu ilerleyen saatlerde tartışırız, iyi geceler.Duruma hangi açıdan baktığına bağlı
İlla upplanır yine, olmadı ozaman atarsınA tamam dur eğer son mesaj yazılanlardaysa atayım yoksa uğraşamam konuyu bulmak için
Aman çok zengin o kadar çok zengin gönlü var o yüzden bu kadar abartı takılıyorÇokta zengin bir gönlü var
Bugün konusunu açtım hayranlarına sürprizi hakkında
Biz birbirimizi net anlıyoruz @turkuazz ile. Sen anlamasanda olurBen siz ikinizin dediklerinden niye hiçbir şey anlamamaya başladım? Neyse, bunu ilerleyen saatlerde tartışırız, iyi geceler.