kendini haklı çıkarmaya çok çabalıyor o açıdan söylüyorHuysuz dede avatarı bir maskeydi demek, daha dedikodunun ne olduğunu bilmiyor 😱
Dark benim GRİ listemde artık![]()
kendini haklı çıkarmaya çok çabalıyor o açıdan söylüyorHuysuz dede avatarı bir maskeydi demek, daha dedikodunun ne olduğunu bilmiyor 😱
Dark benim GRİ listemde artık![]()
Onlarda yanlışın farkında olacaklar mutlaka![]()
demek sende sevmiyosun bunu![]()
Aaa 2 senedir Tilki Kızı avlama kulubu kurduk avlamaya çalısıyoruz nasıl haberin olmaz @serhattAsla! Starımızı desteklemekten asla vazgeçmeyiz biz![]()
Rezilliği falan yok, harika bir insan kendisi dört dörtlük
Aaa görücez bakalım hele şu yeni şarkısı çıksında 4 gözle bekliyorum önceki şarkılarını çürüttüm eleştire eleştireRezilliği falan yok, harika bir insan kendisi dört dörtlük![]()
Sen sadece kendini çürüttün, her şarkısı rekorlar kırıyor starımızınAaa görücez bakalım hele şu yeni şarkısı çıksında 4 gözle bekliyorum önceki şarkılarını çürüttüm eleştire eleştire![]()
![]()
![]()
olur seve seve katılırım
Yapacağı skandalların artık bir bahanesi kalmayacak Aleynanın
Sen hala aktif görünüyordun. Nerden bilelim gittiğiniGittikten sonra çatır çutur çekiştirmişsiniz beni, daha ne yapacaksınız?
GRİ umarım iyi bir şeydir.
olur seve seve katılırım![]()
Bu örnekte gördüğün gibi bir de Tilki Kıza tapanlar kulubu var @MasacRE- i iyi tanı cnmSen sadece kendini çürüttün, her şarkısı rekorlar kırıyor starımızın![]()
Barlara geri döner sanırım engel kalktıYapacağı skandalların artık bir bahanesi kalmayacak Aleynanın![]()
ben hepsine üye olmak isterim
Buda olabilirBarlara geri döner sanırım engel kalktı![]()
![]()
![]()
Ohaaa ya seviceksin ya düşman olucaksın ikisi aynı anda olmaz seçmini yapben hepsine üye olmak isterim![]()
Yaz da geliyor bu konuda sen takipte ol konusunu aç hemenBuda olabilir![]()
Haklısın ekipçe takipte kalalım konuyu es geçmemiş oluruz forumdaYaz da geliyor bu konuda sen takipte ol konusunu aç hemen![]()
![]()
![]()
Aaa zaten bu kızı önceden çok acıyordun konularınıHaklısın ekipçe takipte kalalım konuyu es geçmemiş oluruz forumda![]()
Bir ara çok konusunu açıyordum bunu aslında niye yapıyordum bende bilmiyorumAaa zaten bu kızı önceden çok acıyordun konularınıAma sadece olumsuz örneklerini aç ona dikkat et
![]()
![]()
![]()
Ama sen bu açtığın konular sayesinde bu kızdan soğumuştun belkide öyle yapmasan şuan tapanlar kulubunde olucaktın Allah göstermesinBir ara çok konusunu açıyordum bunu aslında niye yapıyordum bende bilmiyorumsanırım çok skandallarıyla gündemde kaldığından oluyordu bu
![]()
yok yok düşman olan taraf olmak isterim tabikiOhaaa ya seviceksin ya düşman olucaksın ikisi aynı anda olmaz seçmini yap![]()
Forum bozuk, düzeltemiyorlar şöyle basit hataları. Bi' geçirmediler beni şu işlerin başına ah ah.Sen hala aktif görünüyordun. Nerden bilelim gittiğini15 dakika konuda göründün.
GRİ liste, Kara listenin bir kademe altı![]()