Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben bu tarz bahaneleri hiç okumuyorum bile boşuna kendini yoruyorsun hogatha :)
sen 5 yıl forumdan ayrı kalsaydında ben olsam sana oy verirdim
sen rakiplerinin yanında tek oy bile almasaydın ben yine sana oy verirdim :)
ama sen beni oynayarak şutlamışsın bunun bahanesi olmaz yanına @xemrexxx @Arslan Bey @serhatt ıda al gidip kendinizi boğaz köprüsünde aşağı atın bence hainler sizi :)
Beni hemen böyle kolay gözden çıkarma bi gün lazım olur :A @xemrexxx @Çiğdem-

bu tarz bahaneleri geç şimdi diğerlerine verdiğin oylarıda gördük :)
aaa bu arkadaş düşük puan almış dur ona oy vereyim şu arkadaş düşük puan almış ona oy vereyim diyip durmuşsun bana gelince niye düşük puan alanı gözün görmedi? :)
hep bahane tabi hogatha nın bahaneleri sizlerede bulaşmış :)
Stalk seviyesine bak, ne detaylara dikkat etmiş. :)

O zamanlar ilk oy kullananlardan oluyordum ve başlangıçta oyların azlığını önemsemiyordum. :)

Aaa yok şimdi @Bully @xemrexxx haklarını yeme onlar baştan beridir desteklemiyorlardı :F :F :F

doğru dedin iki hainde beni desteklemiyorlardı :) sende üçüncü tura kadar anca sabrettin üçüncü turda sende desteğini çektin ohh ne güzel :) lanet olasıcalar :)
https://fav10.net/forum/threads/en-favori-Üye-2018-1-tur-c-grubu.281948/

https://fav10.net/forum/threads/en-favori-Üye-2018-2-tur-c-grubu.282216/page-2

Ben destere'ye ilk 2 turda da destek verdim, bakıp görebilir. :A Çiğdem cadalozu kendi hatasını hafifletmek için bana iftira atmış. :A Ama onla koşullarımız tamamen aynı, hatalıysak aynı derecede hatalıyız. :A

Ben destere'ye ilk 2 turda da destek verdim, bakıp görebilir. :A Çiğdem cadalozu kendi hatasını hafifletmek için bana iftira atmış. :A Ama onla koşullarımız tamamen aynı, hatalıysak aynı derecede hatalıyız. :A
ilk iki turda elediğim rakiplere baktım forumda tek mesajları yok ya da üç beş mesajı 40 yıl önce yazmışlar artık zaten otomatikman elenmişler forumda :) onların arasında tenezül edip beni desteklemişsiniz birde teşekürmü bekliyorsunuz :)

ilk iki turda elediğim rakiplere baktım forumda tek mesajları yok ya da üç beş mesajı 40 yıl önce yazmışlar artık zaten otomatikman elenmişler forumda :) onların arasında tenezül edip beni desteklemişsiniz birde teşekürmü bekliyorsunuz :)

Aaa bırak o hiç kullanmasın bize koca karı gibi car car etmesinden iyidir :A :A :A

Aaa bırak o hiç kullanmasın bize koca karı gibi car car etmesinden iyidir :A :A :A

Ne kinmiş arkadaş, bitmedi gitti. :A

2 güne gidiyorum ben ama, küs ayrılırsak çok üzülür sonra arkamdan...

@destere duygu sömürüsü yapmıştım sana gel, üzülürsün belki biraz. :A
duygunuz batsın bir dakka bu konuya girmedim burda başlamışsınız kalaylamaya :) @Çiğdem- demin sana yaptığım övgüleri geri alıyorum lanet olsun sana şirret şey... hatta çiçeklerimi geri ver :)(çöpcüler kralından hatırlarsın bu lafı :) )

duygunuz batsın bir dakka bu konuya girmedim burda başlamışsınız kalaylamaya :) @Çiğdem- demin sana yaptığım övgüleri geri alıyorum lanet olsun sana şirret şey... hatta çiçeklerimi geri ver :)(çöpcüler kralından hatırlarsın bu lafı :) )
@destere duygu sömürüsü yapmıştım sana gel, üzülürsün belki biraz. :A
Aaa @Bully un potları yine bana niye kabak patlıyor ayoll :A :A :A

Ben Harunada çok dedim bu zamanlar destere gelecek seni karşılayacak diye Kaanada çok dedim sen gitmeden seni yolculamaya gelecek diye :A Kaanı yolcula Harunu karşıla ikiside çok memnun olucaklar :A :A :A

Aaa @Bully un potları yine bana niye kabak patlıyor ayoll :A :A :A

Ben Harunada çok dedim bu zamanlar destere gelecek seni karşılayacak diye Kaanada çok dedim sen gitmeden seni yolculamaya gelecek diye :A Kaanı yolcula Harunu karşıla ikiside çok memnun olucaklar :A :A :A
Kız Çiğdem cadalozu, önce bana iftira atıyorsun destere'ye ilk 2 turda destek vermedin diye, sonra destere'ye car car ediyor, kim uyandırdıysa uykusundan diyorsun, sonra ben pot kırmış oluyorum. :A Bu kadınlar çok tehlikeli, ortalığı karıştırıp suçu başkasına atıp işten sıyrılmaya çalışıyorlar. :A

destere sen de ne halin varsa gör artık, yordun yordun. :A Uğraşamayacam. :A

Kız Çiğdem cadalozu, önce bana iftira atıyorsun destere'ye ilk 2 turda destek vermedin diye, sonra destere'ye car car ediyor, kim uyandırdıysa uykusundan diyorsun, sonra ben pot kırmış oluyorum. :A Bu kadınlar çok tehlikeli, ortalığı karıştırıp suçu başkasına atıp işten sıyrılmaya çalışıyorlar. :A

destere sen de ne halin varsa gör artık, yordun yordun. :A Uğraşamayacam. :A

@Sherlock a oy verecektim oylama bitti demeyin sakın ben bitti demeden bitmemeli :)
hogathama laf söyleme darışırız barışırız birbirimizi böyle sevdik kime ne :)

@Sherlock a oy verecektim oylama bitti demeyin sakın ben bitti demeden bitmemeli :)
hogathama laf söyleme darışırız barışırız birbirimizi böyle sevdik kime ne :)
1 oy farkla kazandım, geç kaldın. :A (Zaten de bana kıymazdın sen. :bhr: )

Senin hogathansa benim de dostum, istediğimi söylerim. :A

bu arada sana kıyardım hemde nasıl kıyma makinasından geçirirdimde ama işte oylama saatini kaçırmışım :)
Bilerek kaçırdın işte bunca yıllık hukukumuz var diye. :A Ben bilmez miyim seni :A

Belki bana oy bile vermişsindir de söylemiyorsundur. :A

Bilerek kaçırdın işte bunca yıllık hukukumuz var diye. :A Ben bilmez miyim seni :A

Belki bana oy bile vermişsindir de söylemiyorsundur. :A
çok güzel hayallere kapılmışsın ama durum hiçde böyle değil :) oylamayı unuttum yoksa son darbeyi vurmak için gün sayıyordum adeta :)

çok güzel hayallere kapılmışsın ama durum hiçde böyle değil :) oylamayı unuttum yoksa son darbeyi vurmak için gün sayıyordum adeta :)
Oh, iyi ki de unutmuşsun o zaman. :A Senin oyunla elenmek çok koyardı bana. :A

Diğer tura yaparsın artık, bana kıyabilirsen...

Oh, iyi ki de unutmuşsun o zaman. :A Senin oyunla elenmek çok koyardı bana. :A

Diğer tura yaparsın artık, bana kıyabilirsen...
eşitlik olsa kim tur atlayacaktı o kısmı önemli :) eğer yine sen tur atlayacaktıysan benim oyumda bişeye yaramazdı :)