Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eşitlik olsa kim tur atlayacaktı o kısmı önemli :) eğer yine sen tur atlayacaktıysan benim oyumda bişeye yaramazdı :)
Eşitlikte ben eleniyordum. :A Kıl payı yırttık yani anlayacağın. :A

şimdi hafızama lanet ediyorum işte:) sen gel tamda son gün işe yarayacağın yerde işlevini kaybet olacak iş mi ? :)
@Çiğdem- ide kınıyorum bana kırk kez MS oylamasını unutma diye uyardıda bunu hatırlatmadı :)
Hafızana sevgi ve selamlarımı yolluyorum, gerektiği zamanda çalışmamış ne güzel. :A

Çiğdemcim beni zora sokacak işlerin içinde yer almaz. :A Elensem tribimi çekecek, uğraş dur sonra. :A

Hafızana sevgi ve selamlarımı yolluyorum, gerektiği zamanda çalışmamış ne güzel. :A

Çiğdemcim beni zora sokacak işlerin içinde yer almaz. :A Elensem tribimi çekecek, uğraş dur sonra. :A
şimdi hafızama lanet ediyorum işte:) sen gel tamda son gün işe yarayacağın yerde işlevini kaybet olacak iş mi ? :)
@Çiğdem- ide kınıyorum bana kırk kez MS oylamasını unutma diye uyardıda bunu hatırlatmadı :)
@Bully Çeyreği tamamlamadan gitme destere de sana Bully forumda yok nasılsa oy atmıyayım bahanesi uyduramasın :A :A :A

@Bully Çeyreği tamamlamadan gitme destere de sana Bully forumda yok nasılsa oy atmıyayım bahanesi uyduramasın :A :A :A

bahanemi yok ben bir bahane bulurum mutlaka yeterki eleneceğini hissedeyim :) ama dün büyük bir fırsatı kaçırmışım @Bully direkten dönmüş :)
Aslında sevgili dostum Çiğdem aklımı okumuş. :A Ben şöyle düşünmüştüm, yarı finale çıkarsam gidiş tarihimi biraz daha uzatabilirim diye ama elenecek gibi olursam çeyreğin sonunu bekler miyim bilmiyorum. :A

Normalde gitmeyi plandığım gün yarın ama bakacaz artık durumlara :D

Aslında sevgili dostum Çiğdem aklımı okumuş. :A Ben şöyle düşünmüştüm, yarı finale çıkarsam gidiş tarihimi biraz daha uzatabilirim diye ama elenecek gibi olursam çeyreğin sonunu bekler miyim bilmiyorum. :A

bahanemi yok ben bir bahane bulurum mutlaka yeterki eleneceğini hissedeyim :) ama dün büyük bir fırsatı kaçırmışım @Bully direkten dönmüş :)
Sen gitme diye @destere seni finale bile çıkarır elenince gidersin işte ozamanda uğurlar böyle bir arkadaşın var dua et ayoll :A :A :A

Sen gitme diye @destere seni finale bile çıkarır elenince gidersin işte ozamanda uğurlar böyle bir arkadaşın var dua et ayoll :A :A :A
E tabii, benle uğraşmaktan aldığı keyfi kimseden alamıyor normaldir. :A Sever saolsun beni hiç belli etmese de. :A

Bekliyorum desteğini, bana ihanet etmeyecektir @destere arkadaşım. :A

şimdi olmadı işte insan sözünde durmalı yarın dediysen yarın çek git işte beklemenin alemi yok :)
@Çiğdem- le onca masrafa girip deveye girdik planlarımızı altüst etmenin alemi varmı şimdi :)

E tabii, benle uğraşmaktan aldığı keyfi kimseden alamıyor normaldir. :A Sever saolsun beni hiç belli etmese de. :A

Bekliyorum desteğini, bana ihanet etmeyecektir @destere arkadaşım. :A
bir dahaki oylamayı iple çekiyorum yine böyle sırat köprüsünde kalırsında umarım bu sefer uçurumdan aşağı ben dürtükleyeceğim :)

Hhahah gidicek zaten az kaldı sende zırlarsın tepembe :( :( :( @Bully
images (85).jpeg

Yine bir sürü tuhaf etiket etmişsin gece bakacam :A

Favori üye açmaya geldim Beşiktaşın maçı var sonra @destere ve @MasacRE- in tuhaf yabancı dizisine 1.bölümüne bakmaya çalısıcam beğenmem kurtulurum :A :A :A
Senin adını duyunca vartolu ile yamaç :A ( oka bas) @destere @serhatt @cookies @Bully @MasacRE- @MEnes @Sherlock @DarkLegenD @vadikızı @Dosi @ozmoturk @Billy Kane @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai