BesaleT
Süper Emekli
İftiraya gel, İbo nerden benim herifim oluyor.Şükrüye bile ısındık ama İboya asla ısınamam @Bully ile @Yiğitt in olsun onların baş heriflerinden zaten![]()
![]()
![]()
Öyle kalmış aklımdaİftiraya gel, İbo nerden benim herifim oluyor.![]()
Algıyı yap, sonra öyle kalmış aklımda diye sıyrıl.
özlediklerini toprağa gömüyor hogatham varsın seni özlemesin daha iyi, belki gömülmekten kurtulursunBir @destere değiliz ama şimdi.![]()
Seni kalbine de gömmüş, oradan da hortlamışsın.özlediklerini toprağa gömüyor hogatham varsın seni özlemesin daha iyi, belki gömülmekten kurtulursun![]()
Seni kalbine de gömmüş, oradan da hortlamışsın.![]()
ben olsam hiç hediye vermeyecektim siz yine bonkör davranmışsınız hogathayaHepi pörtdey![]()
Sana parlak hediyesi vermek isterdim ama @destere olmadığına göre bununla idare edeceksin
![]()
Kalbinde yaşamıyordun ama işte, orada da gömmüş. İşte orada da hortladın geri dönünce.kalbi morarasıca bana geberdi demiş profildeinsan kalbine gömdüğü kişiye geberdi dermi
![]()
İyi gomememis beceriksiz .ssbu arada doğum günün kutlu olsun @Çiğdem-
biraz geciktim kusura bakma gömdüğün mezardan çıkmam zaman aldı![]()
En Favori Üye 2018 | 3. Tur | F GrubuKalbinde yaşamıyordun ama işte, orada da gömmüş. İşte orada da hortladın geri dönünce.![]()
En Favori Üye 2018 | 3. Tur | F Grubuİyi gomememis beceriksiz .ss
ayol olmayan birine mi oy verseydik kör olasıca yılanEn Favori Üye 2018 | 3. Tur | F Grubu
sanada lanet olsun @Arslan Bey hainler sizi
@serhatt a da lanet olsun
@gözlemci ye de lanet olsun![]()
Aktif değildin birincisi. İkincisi ise, seni uzun zamandır görmüyordum.En Favori Üye 2018 | 3. Tur | F Grubu
sanada lanet olsun @Arslan Bey hainler sizi
@serhatt a da lanet olsun
@gözlemci ye de lanet olsun![]()
kalbi morarasıca bana geberdi demiş profildeinsan kalbine gömdüğü kişiye geberdi dermi
![]()
Aktif değildin birincisi. İkincisi ise, seni uzun zamandır görmüyordum.![]()
ayol olmayan birine mi oy verseydik kör olasıca yılan![]()
Ben oy yollayana kadar seni çoktan elemişler ayoll fark açılmıştıİyi gomememis beceriksiz .ss
Aaa 2 yıldır doğum günümde gelecektin güyabu arada doğum günün kutlu olsun @Çiğdem-
biraz geciktim kusura bakma gömdüğün mezardan çıkmam zaman aldı![]()
Kiz sonucu göbek ata ata paylasmissinBen oy yollayana kadar seni çoktan elemişler ayoll fark açılmıştıForumda aktif dolaşan üyelere kullandım bende ama baş başa olsaydınız sana atıcaktım yorumumda belirttim zaten
![]()
![]()
@Arslan Bey @serhatt Şahit her gün seni anıyoruz@xemrexxx Şahit olmasın o yalan konuşur
![]()
![]()
![]()
Aaa onu her çıkanlara yaptım @destere diğer gruplarada baksınKiz sonucu göbek ata ata paylasmissin![]()