Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Çiğdem- Doğum günün kutlu olsun cadı, nice mutlu sağlıklı yıllara :D Dün akşam hediyemle gelecektim, giremedim foruma bugüne kaldı kusura bakmazsın artık :A

Al bakalım hediyeni :D

Aras'ını ne kadar çok sevdiğini bildiğimden sana özel getirdim, değerimi bil :bhr:
DmuiEvWX0AEnuBd.jpg:large

Ben de yeni fırsat bulabildim kutlamaya. Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllar diliyorum Çiko. :D @Çiğdem-

Buyur bu da hediyen, Yakışıklı SERDAR beeee. :A Müthiş oyuncu müthiş. :A

Aaa güzel eğlendik zaten bir yıl başı bir de doğum günü :Z

Ama tatlı küçük yalancılar gibiydi Pll yanı :F Hava aniden bozdu dün gece gök gürüldüyor yıldırım çakıyor evin için bembeyaz oluyor vlla hele içimizden biride dısarı çıkıp kaybolsaydı tamam Pll e yeni sezon çekiyor gibiydi @MayısKralı :A :A :A @mrt-06 @sokak sanati
İyidir böyle şeyler, doğum gününüze renk gelmiş bak ne güzel, sıradanlıktan çıkmış :A En unutamayacağın doğum günlerinden olacak işte bu doğum günün :D

Zaten de güzelce eğlenmişsiniz mis gibi, daha nolsun :D

doğum gününü daha da mahvedeyim dur bir bu abla ana brenda contrestas kendisi meksikalı oyuncu aynı zamanda CW dizisi dynasty de oynuyor daha önce de cw de şov programında yer almış :)) instagramdan iboşa aşkını itiraf etmiş inşallah cw ye aldırır da @Çiğdem- görür zibidiyi :A :A @MasacRE- @mrt-06 @serhatt @Yiğitt @cookies @Dosi @vadikızı @ozmoturk @Billy Kane
DmsVL21X4AAjUqN.jpg
Ahahahahh alsın başına çalsın be,hiç tipim değil o hanzo :F
Şükrüye bile ısındık ama İboya asla ısınamam @Bully ile @Yiğitt in olsun onların baş heriflerinden zaten :A :A :A

@Çiğdem- Doğum günün kutlu olsun cadı, nice mutlu sağlıklı yıllara :D Dün akşam hediyemle gelecektim, giremedim foruma bugüne kaldı kusura bakmazsın artık :A

Al bakalım hediyeni :D

Aras'ını ne kadar çok sevdiğini bildiğimden sana özel getirdim, değerimi bil :bhr:
DmuiEvWX0AEnuBd.jpg:large
Ooo yamacı yakalayıp getirmişsin en güzel hediye kütük bey :bhr::bhr::bhr:

Ben pansuman eder iyileştiririm onu :Z:Z:Z @Bully @serhatt @xemrexxx @Arslan Bey @sokak sanati @Yiğitt @Sherlock @mrt-06 @kerem

46100961-vet-konzept-lustiges-eichh%C3%B6rnchen-mit-spritze-und-doktor-hut-auf-wei%C3%9Fem.jpg

depositphotos_87406362-stock-photo-funny-animal-chipmunk-with-veterinarianhat.jpg