Aaa olurmu düşüncelerin en büyük hediye zaten duygulandım okurkan cnmTeşekkür ederim. Bu seferlik böyle olsun kusura bakma yine de. 😳
nabza göre şerbet veriyorum ayolKiz sen de iki dk sabit dur öteki konuda bana saldırıp cigdeme yanaşıyor burada cigdeme saydirip beni etiketliyon tam donu zillisin.ss
Rahatım yerinde çok şükür
Neden ediyim be,kocam mı sevgilim miMerak etmiyormusun
gülücüğün üstünde ne yazıyor küfür müdoğum gününü daha da mahvedeyim dur bir bu abla ana brenda contrestas kendisi meksikalı oyuncu aynı zamanda CW dizisi dynasty de oynuyor daha önce de cw de şov programında yer almış ) instagramdan iboşa aşkını itiraf etmiş inşallah cw ye aldırır da @Çiğdem- görür zibidiyi @MasacRE- @mrt-06 @serhatt @Yiğitt @cookies @Dosi @vadikızı @ozmoturk @Billy Kane
kadın diyor ki ibo parlağı benimdir serhat avcunu yalasıngülücüğün üstünde ne yazıyor küfür mü
Ahahahahh alsın başına çalsın be,hiç tipim değil o hanzokadın diyor ki ibo parlağı benimdir serhat avcunu yalasın
İyidir böyle şeyler, doğum gününüze renk gelmiş bak ne güzel, sıradanlıktan çıkmış En unutamayacağın doğum günlerinden olacak işte bu doğum gününAaa güzel eğlendik zaten bir yıl başı bir de doğum günü
Ama tatlı küçük yalancılar gibiydi Pll yanı Hava aniden bozdu dün gece gök gürüldüyor yıldırım çakıyor evin için bembeyaz oluyor vlla hele içimizden biride dısarı çıkıp kaybolsaydı tamam Pll e yeni sezon çekiyor gibiydi @MayısKralı @mrt-06 @sokak sanati
Aaa çok cici bir sincap teşekkürler
doğum gününü daha da mahvedeyim dur bir bu abla ana brenda contrestas kendisi meksikalı oyuncu aynı zamanda CW dizisi dynasty de oynuyor daha önce de cw de şov programında yer almış ) instagramdan iboşa aşkını itiraf etmiş inşallah cw ye aldırır da @Çiğdem- görür zibidiyi @MasacRE- @mrt-06 @serhatt @Yiğitt @cookies @Dosi @vadikızı @ozmoturk @Billy Kane
Şükrüye bile ısındık ama İboya asla ısınamam @Bully ile @Yiğitt in olsun onların baş heriflerinden zatenAhahahahh alsın başına çalsın be,hiç tipim değil o hanzo
Evet canım,bende hiç sevmiyorumŞükrüye bile ısındık ama İboya asla ısınamam @Bully ile @Yiğitt in olsun onların baş heriflerinden zaten
Ooo yamacı yakalayıp getirmişsin en güzel hediye kütük bey@Çiğdem- Doğum günün kutlu olsun cadı, nice mutlu sağlıklı yıllara Dün akşam hediyemle gelecektim, giremedim foruma bugüne kaldı kusura bakmazsın artık
Al bakalım hediyeni
Aras'ını ne kadar çok sevdiğini bildiğimden sana özel getirdim, değerimi bil