BesaleT
Süper Emekli
İftiraya gel, İbo nerden benim herifim oluyor.Şükrüye bile ısındık ama İboya asla ısınamam @Bully ile @Yiğitt in olsun onların baş heriflerinden zaten
Öyle kalmış aklımdaİftiraya gel, İbo nerden benim herifim oluyor.
Algıyı yap, sonra öyle kalmış aklımda diye sıyrıl. Pis cadı.
özlediklerini toprağa gömüyor hogatham varsın seni özlemesin daha iyi, belki gömülmekten kurtulursunBir @destere değiliz ama şimdi.
Seni kalbine de gömmüş, oradan da hortlamışsın.özlediklerini toprağa gömüyor hogatham varsın seni özlemesin daha iyi, belki gömülmekten kurtulursun
Seni kalbine de gömmüş, oradan da hortlamışsın.
ben olsam hiç hediye vermeyecektim siz yine bonkör davranmışsınız hogathayaHepi pörtdey Sana parlak hediyesi vermek isterdim ama @destere olmadığına göre bununla idare edeceksin
Kalbinde yaşamıyordun ama işte, orada da gömmüş. İşte orada da hortladın geri dönünce.kalbi morarasıca bana geberdi demiş profilde insan kalbine gömdüğü kişiye geberdi dermi
İyi gomememis beceriksiz .ssbu arada doğum günün kutlu olsun @Çiğdem-
biraz geciktim kusura bakma gömdüğün mezardan çıkmam zaman aldı
En Favori Üye 2018 | 3. Tur | F GrubuKalbinde yaşamıyordun ama işte, orada da gömmüş. İşte orada da hortladın geri dönünce.
En Favori Üye 2018 | 3. Tur | F Grubuİyi gomememis beceriksiz .ss
ayol olmayan birine mi oy verseydik kör olasıca yılanEn Favori Üye 2018 | 3. Tur | F Grubu
sanada lanet olsun @Arslan Bey hainler sizi
@serhatt a da lanet olsun
@gözlemci ye de lanet olsun
Aktif değildin birincisi. İkincisi ise, seni uzun zamandır görmüyordum.En Favori Üye 2018 | 3. Tur | F Grubu
sanada lanet olsun @Arslan Bey hainler sizi
@serhatt a da lanet olsun
@gözlemci ye de lanet olsun
kalbi morarasıca bana geberdi demiş profilde insan kalbine gömdüğü kişiye geberdi dermi
Aktif değildin birincisi. İkincisi ise, seni uzun zamandır görmüyordum.
ayol olmayan birine mi oy verseydik kör olasıca yılan
Ben oy yollayana kadar seni çoktan elemişler ayoll fark açılmıştı Forumda aktif dolaşan üyelere kullandım bende ama baş başa olsaydınız sana atıcaktım yorumumda belirttim zatenİyi gomememis beceriksiz .ss
Aaa 2 yıldır doğum günümde gelecektin güyabu arada doğum günün kutlu olsun @Çiğdem-
biraz geciktim kusura bakma gömdüğün mezardan çıkmam zaman aldı
Kiz sonucu göbek ata ata paylasmissinBen oy yollayana kadar seni çoktan elemişler ayoll fark açılmıştı Forumda aktif dolaşan üyelere kullandım bende ama baş başa olsaydınız sana atıcaktım yorumumda belirttim zaten
@Arslan Bey @serhatt Şahit her gün seni anıyoruz @xemrexxx Şahit olmasın o yalan konuşur
Aaa onu her çıkanlara yaptım @destere diğer gruplarada baksınKiz sonucu göbek ata ata paylasmissin