şimdi biraz daha yakın çekime aldımda kesinlikle ayna değil çünkü mabadlarda eşitlik yokkarşı taraftakiyle, öndeki tempoyu tutturmuş olsada fikiye göre baskül cılız kalıyor
Fiki dışında ki şeyler ayna gibi durmuyor zaten değil bence de.
şimdi biraz daha yakın çekime aldımda kesinlikle ayna değil çünkü mabadlarda eşitlik yokkarşı taraftakiyle, öndeki tempoyu tutturmuş olsada fikiye göre baskül cılız kalıyor
TeşekkürlerTebrikler Doğu.
Eyvallah agaTebrikler @Doğu [emoji2] başarıların daim olsun umarım uzun zaman aramızda olursun.
Yüz yıl oldu ben 10 bin barajını geçeli ama yine de teşekkür ederim@dosimosi
Sağolasın abla
Eyvallah sıvacı kardeşSen bizden eskisin ama içindeki sıva ve eyyam ruhunu bizzat ben çekip çıkardımEkibi kurunca ardı arkası kesilmedi sıva gecelerinin zaten
Teşekkürler
Teşekkür ederimHani la Sıla'dan şarkı yok mu?
Konunun adamlık oranı yükseldi beeEyvallah kardeşim sağolasın
Ablamızın kalça çıkığı ver herhalde@destere ile kütükle vura vura düzeltmeyi deneyebiliriz, alternatif tıptan anlarımTeşekkürler
Eyvallah agamO yılandan rahatsızım
bizdeki ruhu çıkardında mesaj sayısını yukarı çıkaramamışsınYüz yıl oldu ben 10 bin barajını geçeli ama yine de teşekkür ederim@dosimosi
Sağolasın abla
Eyvallah sıvacı kardeşSen bizden eskisin ama içindeki sıva ve eyyam ruhunu bizzat ben çekip çıkardımEkibi kurunca ardı arkası kesilmedi sıva gecelerinin zaten
Teşekkürler
Ablamızın kalça çıkığı ver herhalde@destere ile kütükle vura vura düzeltmeyi deneyebiliriz, alternatif tıptan anlarımTeşekkürler
yok hepsini kaptım ben @Doğu oturup avuçlasın yokluktan@destere fikiye bakıyor arkada ki abla sana kaldı artık.
Ablamızın oturma organı Konya ovası gibi olduğu içün beş kişiyle aynı anda o dediğin olaya girse verim alamazbizdeki ruhu çıkardında mesaj sayısını yukarı çıkaramamışsın
kalça çıkığı köpeklerde oluyordu fiki patinajı keşke başka bişeye benzetseydinşimdi bu köpek benzetmesinden sonra bununla halvet olayıda sıkıntılı olurkilitlenme olayına müsait bir durum ortaya çıkar
yok hepsini kaptım ben @Doğu oturup avuçlasın yokluktan
Ablamızın oturma organı Konya ovası gibi olduğu içün beş kişiyle aynı anda o dediğin olaya girse verim alamazBu arada tamamen bilimsel açıdan yaklaşıyorum olaya yanlış anlaşılmasın
İstediğin Sıla olsunYüz yıl oldu ben 10 bin barajını geçeli ama yine de teşekkür ederim@dosimosi
Sağolasın abla
Teşekkürler
sıla gibi değerli bir varlığı her isteyene postalıyorsun bu gidişle kız şey olacakİstediğin Sıla olsunyarın atarım
Sıla'yı yollamayacağım şarkısını yollayacağım benim söylediğim Yan Benimle şarkısınısıla gibi değerli bir varlığı her isteyene postalıyorsun bu gidişle kız şey olacakbari resmini falan gönder kızı oraya buraya yollayıp perişan etme
actigima pisman edici sözler bunlarYüz yıl oldu ben 10 bin barajını geçeli ama yine de teşekkür ederim@dosimosi
Sağolasın abla
Teşekkürler
Duvar yazıları da sayılsa ilk 3'teydik total de zaten.Tebrikler kardeşim nice mesajlara.
@Tolstoyevski ve @BesaleT sizlere de katkılarından dolayı Doğu adına teşekkür ederiz.
teşekkürler. @Doğu dan daha güzel sözler sarfetmişsinAdam 11.5'a gelmiş ama yine de dayanamayıp aradan kaçmış diye açmışsın konusunu. Bu düşünceli davranışın karşısında seni saygıyla selamlıyorum @dosimosi.
@Doğu kardeşime de nice mesajlar diliyorum. Banlanmadan uzun bir süredir aramızda şaşırtıcı şekilde umarım böyle devam eder.
Al bu da hediyen, sana Walter amcadan daha iyi hediye mi olur.
yazımı iyice okuhayır kınama konusunu kaçırdım sanırım tam tersi bizi etiketleyip onurlandırdın gibi bir hisse kapıldımyanlış bir hissemi kapıldım acaba
şimdi senin etkiketinle geldim ayoll
hayır tek kelime yazmadım senin hakkındayazımı iyice oku
bu arada çok bildirim gelmis. akşam keyfi girmedim sonra @Doğu ya konuyu açmak icin girdim bildirimlere dönmeyip çıktım.
varsa sağda solda benim hakkındaki yazıların dönerim birazdan
peki ozaman dönmeyeyim yorumlarınada ama Celine harika attıp cevaplamışsınhayır tek kelime yazmadım senin hakkındadün demiştim zaten bir kaç gün yüzünü görmek istemiyorum çok sinir bozucusun demiştim o mesajım sana son mesajımdı
allah kahretsin keşke dobra olmasam şimdi durumu kurtarmak için çok çırpınmam lazım
hiç bir fok hediye etme zaten hiçbişeyi haketmiyorşimdi senin etkiketinle geldim ayollşarkı oylarını veriyordum acaba ne hediye versem
sıvacıya ne hediye verilir
kazayla mesaj yazmışım bazen kendime hakim olamıyorumpeki ozaman dönmeyeyim yorumlarınada ama Celine harika attıp cevaplamışsın
Bu hayatta benim bir mottom vardır herkes tarafından sevilen insanlarda genelde sıkıntı oluyorarkadaki seyirci sayısını görmedin sanırım ne beşi ne onu ne yüzüyani ova bile dar gelir
neyse ortalığı fazla sıvamadan ben çıkayım
senin konuyada kimse uğramıyor la ne kadar sevilmeyen bir insansın valla ben olsam bu sevgisizlikten intihar ederdim
Gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?