Doğu 10.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hiç bir fok hediye etme zaten hiçbişeyi haketmiyor :) bende bişey hediye etmedim zaten ortalık hediyeyle dolsada @Doğu ya yağmurlu havada su yok :) kırk yıldır sıvışıyoruz forumda topu topu 10 bin mesaj yazmış :) neresini kutluycanda ne hediye vericen? boşver görmezden gel sorarsa konundan haberim yoktu dersin :)

kazayla mesaj yazmışım bazen kendime hakim olamıyorum :)
hhhahahaha HEDİYESİZ OLMAZ AYOLL ÇOK AYIP :A :A :A

Tebrikler buda hediyen @Doğu :A :A :A
OV1aGD.jpg

@Doğu

@destere avatara update gelmeli artık şöyle gözümüz gönlümüz şenlensin bırak foku moku artık :A Değil mi saygıdeğer başfeminist @Çiğdem- hanım :A
dişi olsun :) aklına kötü kötü espriler gelmesin:) dişi kediler daha bir oyuncu ve daha sempatik oluyor :)
bu avatarın önemi çok büyük ayoll ben şuankı avatarı koyduğum gün @destere de benim avatarıma uyumlu olsun diye koymuştu o avatarı yanı anlamları büyük :A :A :A

@destere avatara update gelmeli artık şöyle gözümüz gönlümüz şenlensin bırak foku moku artık :A Değil mi saygıdeğer başfeminist @Çiğdem- hanım :A
avatarım benim kadar sempatik olsun demiştim bunu bulduk işte aslında bu bir bakıma bir kamuflaj :) fok çekiyor kızları bir şekilde bana kalsa benim bişey çekeceğim yok kendime :)

bu avatarın önemi çok büyük ayoll ben şuankı avatarı koyduğum gün @destere de benim avatarıma uyumlu olsun diye koymuştu o avatarı yanı anlamları büyük :A :A :A
kardan sincaba karşılık kartopu gibi fok koyduk avatara :) sen değişmediğin müddetçe benimde değiştirmeye niyetim yok :)

Olabilir :) Mart ayında erkek kedi velisi bir dişi ile hasbihal etmek iyi fikir :A
o kadar dolambaçlı düşünmemiştimde :) senin taktik daha iyiymiş umarım erkek kedinin sahibi zenci bir kaytan bıyıklı olmaz insan evdeki bulgurdanda olur :)

ben konularımda edepli hediyeler görmek istiyorum 😡 ne demek adam gibi hediye veren olmamış?
@Doğu beğenmedinmi hediyelerimi?
Hepsi harikulade eserler teşekkür ederim beğenmez olur muyum hiç :A Şu an efkar modunda değilim uykulu gözlerle mesajlarınızı okuyorum yarın dinlerim. Zaten hepsi dinlediğim şarkılar :)

o kadar dolambaçlı düşünmemiştimde :) senin taktik daha iyiymiş umarım erkek kedinin sahibi zenci bir kaytan bıyıklı olmaz insan evdeki bulgurdanda olur :)
Hayret genelde inceyi görürdün benden önce sen atılırdın :A Genelde karşı cins meraklı oluyor evcil hayvana :A Kediler de tam bir kedicik mığnatısı :A Paratoner gibi çekiyor maşallah :A Lakin benim alış amacım o değil tabii ki ben son derece nezih bir bireyim :A

Hepsi harikulade eserler teşekkür ederim beğenmez olur muyum hiç :A Şu an efkar modunda değilim uykulu gözlerle mesajlarınızı okuyorum yarın dinlerim. Zaten hepsi dinlediğim şarkılar :)
@dosimosi nin yaptığıda yüzsüzlük işte :) kırk yılda bir konu açmış senin hakkında bir saattir seni dürtükleyip duruyorki teşekür edesin diye :) bunların yaptığı iyilik olmaz olsun :) bundan sonra kendi konumu kendim açıcam kimseyede teşekür etmeyeceğim :)

teşekkürler. @Doğu dan daha güzel sözler sarfetmişsin :A
@MasacRE- etiket olmamıştı galiba ve @destere sizin grubu kınadım konuda okudunmu ? :A

Evet etiket gelmedi ben de Doğu 10 binin baya üstünde yine kim konu hortlattı da geyik yapıyor acaba dedim görünce demek daha yeni açılmış konu :A

@Doğu tebrik ediyorum sıvacı dostum. Birlikte nice sıvalara :A Sana defansımızın bel kemiği emektar kaptanımız Sabri reyizi ve kalede düşmana güven dosta korku veren kalecimiz Cenk'i hediye ediyorum :A

s-5a88d70d7ecda4ab4d20ffa62a4a4aad7893c8b1.jpg

cenk_gonen_sampiyon_olacagimiza_inaniyorum_1482492789_2279.jpg

kardan sincaba karşılık kartopu gibi fok koyduk avatara :) sen değişmediğin müddetçe benimde değiştirmeye niyetim yok :)
Maneviyatı var diyosun yani? :A Neyse kalsın bari :A Şimdi bu zenci abileri koyar forofil pikçırına mazallah :A
aaa evet manevş değeri var çünkü benim için kimse avatarını değiştirmemişti daha önce :A

ben sosyal medyalarda sincap dışında avatar kullanmıyorum koleksiyonum var değiştirrsemde baska sincap koyuyorum :A geçen yıl yine kış ayında karlı havaya uygun sincap koymuştum @destere de karlı havada bir hayvan koyucam dedi bana uyuymlu olsun diye sincapla fok balığı çifti oluşturduk ne çift ama doğa kanunlarını bozduk ayoll :A :A :A

Evet etiket gelmedi ben de Doğu 10 binin baya üstünde yine kim konu hortlattı da geyik yapıyor acaba dedim görünce demek daha yeni açılmış konu :A

@Doğu tebrik ediyorum sıvacı dostum. Birlikte nice sıvalara :A Sana defansımızın bel kemiği emektar kaptanımız Sabri reyizi ve kalede düşmana güven dosta korku veren kalecimiz Cenk'i hediye ediyorum :A

bana böyle hediyeler versen banlanman için elimden geleni yaparım :) bu nasıl bişeydir ya insan düşmanına bile kıyıpta sap göndermez :)

aaa evet manevş değeri var çünkü benim için kimse avatarını değiştirmemişti daha önce :A

ben sosyal medyalarda sincap dışında avatar kullanmıyorum koleksiyonum var değiştirrsemde baska sincap koyuyorum :A geçen yıl yine kış ayında karlı havaya uygun sincap koymuştum @destere de karlı havada bir hayvan koyucam dedi bana uyuymlu olsun diye sincapla fok balığı çifti oluşturduk ne çift ama doğa kanunlarını bozduk ayoll :A :A :A

bunların çiftleşmesiyle doğacak ürün nasıl bişeye benzeyecek acaba :) sincap kuyruklu fok gibi bişey elde ederiz :)

Aman yarabbi hediyelere bak kör oldum :A Bir tarafta Kerimcan Durmaz'ın best friend'i öteki tarafta kolsuz müzmin sakat ahtapot Cenk :A Çok teşekkür ediyorum yoldaşım işte hediye dediğin böyle olur dedirten cinste hediyeler :A