Hazirdamiydin neydin daha ben konuyu actim bakamadan mesaj yazdin@Doğu tebrik ederim ablacım nice mesajlara😉
Hazirdamiydin neydin daha ben konuyu actim bakamadan mesaj yazdin
Baslikta nokta koymayi unutmusum baslik nasil degisir bilmiyorum neyse kalsin öyle
Tebrikler Doğu. Senin Silinende 10 bin mesajın vardır.
Bu arada konuya baktım da adam gibi hediye veren olmamış. Al sana hediye.
depreme yakalanmış kız zar zor tutunmuş bişeylere ama mabadı zaptedemiyor
karşıda yansıyan aynadaki yansımamı yoksa fikinin ikizimi orda gerçi totodan benzettik yüzü gözükmüyor karşı taraftakininO hep oyniyor fikide.
karşıda yansıyan aynadaki yansımamı yoksa fikinin ikizimi orda gerçi totodan benzettik yüzü gözükmüyor karşı taraftakinin
şimdi biraz daha yakın çekime aldımda kesinlikle ayna değil çünkü mabadlarda eşitlik yok karşı taraftakiyle, öndeki tempoyu tutturmuş olsada fikiye göre baskül cılız kalıyorAyna gibi duruyor yoksa bu kadar ritim tutmaz.
@Doğu tebrik ederim ablacım nice mesajlara😉
@Doğu tebrik edeceğimde seni topu topu 10 bin bişey yazmışsın yani tebrike değer bişeyde yok ortada oysa son beş yıldır buraları sıvıyorduk nasıl biriktiremedin mesaj sayısını hayret
Teşekkürler@Doğu tebrikler başarıların daim olsun
Tebrikler Doğu
Adam 11.5'a gelmiş ama yine de dayanamayıp aradan kaçmış diye açmışsın konusunu. Bu düşünceli davranışın karşısında seni saygıyla selamlıyorum @dosimosi.
@Doğu kardeşime de nice mesajlar diliyorum. Banlanmadan uzun bir süredir aramızda şaşırtıcı şekilde umarım böyle devam eder.
Al bu da hediyen, sana Walter amcadan daha iyi hediye mi olur.
Tebrikler Doğu. Senin Silinende 10 bin mesajın vardır.
Bu arada konuya baktım da adam gibi hediye veren olmamış. Al sana hediye.
Tebrikler kardeşim nice mesajlara.
@Tolstoyevski ve @BesaleT sizlere de katkılarından dolayı Doğu adına teşekkür ederiz.