Doğu 10.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şimdi biraz daha yakın çekime aldımda kesinlikle ayna değil çünkü mabadlarda eşitlik yok :) karşı taraftakiyle, öndeki tempoyu tutturmuş olsada fikiye göre baskül cılız kalıyor :)

Fiki dışında ki şeyler ayna gibi durmuyor zaten değil bence de.:F

Yüz yıl oldu ben 10 bin barajını geçeli ama yine de teşekkür ederim :relaxed: @dosimosi

Sağolasın abla :)

Eyvallah sıvacı kardeş :A Sen bizden eskisin ama içindeki sıva ve eyyam ruhunu bizzat ben çekip çıkardım :A Ekibi kurunca ardı arkası kesilmedi sıva gecelerinin zaten :A

Teşekkürler :)

Teşekkür ederim :) Hani la Sıla'dan şarkı yok mu? :A

Konunun adamlık oranı yükseldi bee :A Eyvallah kardeşim sağolasın :)

Ablamızın kalça çıkığı ver herhalde :A @destere ile kütükle vura vura düzeltmeyi deneyebiliriz, alternatif tıptan anlarım :A Teşekkürler :)

Eyvallah agam :) O yılandan rahatsızım :A

@destere fikiye bakıyor arkada ki abla sana kaldı artık.:F

Yüz yıl oldu ben 10 bin barajını geçeli ama yine de teşekkür ederim :relaxed: @dosimosi

Eyvallah sıvacı kardeş :A Sen bizden eskisin ama içindeki sıva ve eyyam ruhunu bizzat ben çekip çıkardım :A Ekibi kurunca ardı arkası kesilmedi sıva gecelerinin zaten :A

Ablamızın kalça çıkığı ver herhalde :A @destere ile kütükle vura vura düzeltmeyi deneyebiliriz, alternatif tıptan anlarım :A Teşekkürler :)

bizdeki ruhu çıkardında mesaj sayısını yukarı çıkaramamışsın :)
kalça çıkığı köpeklerde oluyordu fiki patinajı keşke başka bişeye benzetseydin:) şimdi bu köpek benzetmesinden sonra bununla halvet olayıda sıkıntılı olur:) kilitlenme olayına müsait bir durum ortaya çıkar :)

@destere fikiye bakıyor arkada ki abla sana kaldı artık.:F
yok hepsini kaptım ben @Doğu oturup avuçlasın yokluktan :)

bizdeki ruhu çıkardında mesaj sayısını yukarı çıkaramamışsın :)
kalça çıkığı köpeklerde oluyordu fiki patinajı keşke başka bişeye benzetseydin:) şimdi bu köpek benzetmesinden sonra bununla halvet olayıda sıkıntılı olur:) kilitlenme olayına müsait bir durum ortaya çıkar :)

yok hepsini kaptım ben @Doğu oturup avuçlasın yokluktan :)
Ablamızın oturma organı Konya ovası gibi olduğu içün beş kişiyle aynı anda o dediğin olaya girse verim alamaz :A Bu arada tamamen bilimsel açıdan yaklaşıyorum olaya yanlış anlaşılmasın :A

Ablamızın oturma organı Konya ovası gibi olduğu içün beş kişiyle aynı anda o dediğin olaya girse verim alamaz :A Bu arada tamamen bilimsel açıdan yaklaşıyorum olaya yanlış anlaşılmasın :A

arkadaki seyirci sayısını görmedin sanırım ne beşi ne onu ne yüzü :) yani ova bile dar gelir :)

neyse ortalığı fazla sıvamadan ben çıkayım :)
senin konuyada kimse uğramıyor la ne kadar sevilmeyen bir insansın valla ben olsam bu sevgisizlikten intihar ederdim :)

İstediğin Sıla olsun :A yarın atarım :F

actigima pisman edici sözler bunlar:A

Tebrikler kardeşim nice mesajlara. :)

@Tolstoyevski ve @BesaleT sizlere de katkılarından dolayı Doğu adına teşekkür ederiz. :A
yilan-hareketli-resim-0027.gif
Duvar yazıları da sayılsa ilk 3'teydik total de zaten. :T:

Adam 11.5'a gelmiş ama yine de dayanamayıp aradan kaçmış diye açmışsın konusunu. Bu düşünceli davranışın karşısında seni saygıyla selamlıyorum @dosimosi. :A

@Doğu kardeşime de nice mesajlar diliyorum. Banlanmadan uzun bir süredir aramızda şaşırtıcı şekilde umarım böyle devam eder. :A

Al bu da hediyen, sana Walter amcadan daha iyi hediye mi olur. :A

breakinga10f-9-web.jpg
teşekkürler. @Doğu dan daha güzel sözler sarfetmişsin :A
@MasacRE- etiket olmamıştı galiba ve @destere sizin grubu kınadım konuda okudunmu ? :A

hayır kınama konusunu kaçırdım sanırım tam tersi bizi etiketleyip onurlandırdın gibi bir hisse kapıldım :) yanlış bir hissemi kapıldım acaba :)
yazımı iyice oku :A
bu arada çok bildirim gelmis. akşam keyfi girmedim sonra @Doğu ya konuyu açmak icin girdim bildirimlere dönmeyip çıktım.
varsa sağda solda benim hakkındaki yazıların dönerim birazdan

yazımı iyice oku :A
bu arada çok bildirim gelmis. akşam keyfi girmedim sonra @Doğu ya konuyu açmak icin girdim bildirimlere dönmeyip çıktım.
varsa sağda solda benim hakkındaki yazıların dönerim birazdan
hayır tek kelime yazmadım senin hakkında:) dün demiştim zaten bir kaç gün yüzünü görmek istemiyorum çok sinir bozucusun demiştim o mesajım sana son mesajımdı :)
allah kahretsin keşke dobra olmasam şimdi durumu kurtarmak için çok çırpınmam lazım :)

hayır tek kelime yazmadım senin hakkında:) dün demiştim zaten bir kaç gün yüzünü görmek istemiyorum çok sinir bozucusun demiştim o mesajım sana son mesajımdı :)
allah kahretsin keşke dobra olmasam şimdi durumu kurtarmak için çok çırpınmam lazım :)
peki ozaman dönmeyeyim yorumlarınada ama Celine harika attıp cevaplamışsın :A

şimdi senin etkiketinle geldim ayoll :F şarkı oylarını veriyordum acaba ne hediye versem
sıvacıya ne hediye verilir :A :A :A
hiç bir fok hediye etme zaten hiçbişeyi haketmiyor :) bende bişey hediye etmedim zaten ortalık hediyeyle dolsada @Doğu ya yağmurlu havada su yok :) kırk yıldır sıvışıyoruz forumda topu topu 10 bin mesaj yazmış :) neresini kutluycanda ne hediye vericen? boşver görmezden gel sorarsa konundan haberim yoktu dersin :)

peki ozaman dönmeyeyim yorumlarınada ama Celine harika attıp cevaplamışsın :A
kazayla mesaj yazmışım bazen kendime hakim olamıyorum :)

arkadaki seyirci sayısını görmedin sanırım ne beşi ne onu ne yüzü :) yani ova bile dar gelir :)

neyse ortalığı fazla sıvamadan ben çıkayım :)
senin konuyada kimse uğramıyor la ne kadar sevilmeyen bir insansın valla ben olsam bu sevgisizlikten intihar ederdim :)
Bu hayatta benim bir mottom vardır herkes tarafından sevilen insanlarda genelde sıkıntı oluyor :A O yüzden az insan çok huzur :)

Gelmedi :A O bana bi hi bile dememişti foruma geldiğim zaman :T: