Doğu 10.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,483
Puanı
1,060
Forumumuzun sevilen üyelerinden ve benim de ruh ikizim, kaosları ve banlanmayı seven arkadaşım @Doğu
10.000'ler kulübüne girmiştir. Tebrikler!
Ben böyle unutulanları su yüzüne çıkarıyorum. Seni unutanları, özellikle de sıvacı grubunu kınıyorum :A
İşte hediyelerin

@destere @MEnes @MasacRE-

Baslikta nokta koymayi unutmusum :D baslik nasil degisir bilmiyorum neyse kalsin öyle

@Doğu tebrik edeceğimde seni topu topu 10 bin bişey yazmışsın :) yani tebrike değer bişeyde yok ortada :) oysa son beş yıldır buraları sıvıyorduk nasıl biriktiremedin mesaj sayısını hayret :)

Adam 11.5'a gelmiş ama yine de dayanamayıp aradan kaçmış diye açmışsın konusunu. Bu düşünceli davranışın karşısında seni saygıyla selamlıyorum @dosimosi. :A

@Doğu kardeşime de nice mesajlar diliyorum. Banlanmadan uzun bir süredir aramızda şaşırtıcı şekilde umarım böyle devam eder. :A

Al bu da hediyen, sana Walter amcadan daha iyi hediye mi olur. :A

breakinga10f-9-web.jpg

Tebrikler Doğu. Senin Silinende 10 bin mesajın vardır.:A

Bu arada konuya baktım da adam gibi hediye veren olmamış. Al sana hediye.:A

giphy.gif

Yüz yıl oldu ben 10 bin barajını geçeli ama yine de teşekkür ederim :relaxed: @dosimosi

@Doğu tebrik ederim ablacım nice mesajlara😉

Sağolasın abla :)
@Doğu tebrik edeceğimde seni topu topu 10 bin bişey yazmışsın :) yani tebrike değer bişeyde yok ortada :) oysa son beş yıldır buraları sıvıyorduk nasıl biriktiremedin mesaj sayısını hayret :)

Eyvallah sıvacı kardeş :A Sen bizden eskisin ama içindeki sıva ve eyyam ruhunu bizzat ben çekip çıkardım :A Ekibi kurunca ardı arkası kesilmedi sıva gecelerinin zaten :A
@Doğu tebrikler başarıların daim olsun:)
Teşekkürler :)

Teşekkür ederim :) Hani la Sıla'dan şarkı yok mu? :A
Adam 11.5'a gelmiş ama yine de dayanamayıp aradan kaçmış diye açmışsın konusunu. Bu düşünceli davranışın karşısında seni saygıyla selamlıyorum @dosimosi. :A

@Doğu kardeşime de nice mesajlar diliyorum. Banlanmadan uzun bir süredir aramızda şaşırtıcı şekilde umarım böyle devam eder. :A

Al bu da hediyen, sana Walter amcadan daha iyi hediye mi olur. :A

breakinga10f-9-web.jpg

Konunun adamlık oranı yükseldi bee :A Eyvallah kardeşim sağolasın :)
Tebrikler Doğu. Senin Silinende 10 bin mesajın vardır.:A

Bu arada konuya baktım da adam gibi hediye veren olmamış. Al sana hediye.:A

giphy.gif

Ablamızın kalça çıkığı ver herhalde :A @destere ile kütükle vura vura düzeltmeyi deneyebiliriz, alternatif tıptan anlarım :A Teşekkürler :)

Tebrikler kardeşim nice mesajlara. :)

@Tolstoyevski ve @BesaleT sizlere de katkılarından dolayı Doğu adına teşekkür ederiz. :A
yilan-hareketli-resim-0027.gif

Eyvallah agam :) O yılandan rahatsızım :A