İlla ki olur tahmin etmesi zor değil.#İçerdeFinale #İçerdeFinaldeOlmalı
Bu aralar FOX dışında hiç mi izlediğin bir şey yok harbiden?
Tamam oylardan kopmayalım yine de.![]()
Kaytarma hakkımı kullanmak istedim.
İyi soruydu bak
Komikti tabiSedef işe pazar günü gitti bayağı komikmiş.@ozgur2113
Özünde TV filmi bir sinema kalitesi bekleyemeyiz.@Dosi'nin oylarıyla karşınızdayız![]()
10 - Suskunlar (Final için önerdiğim sahne ve dizide en sevdiğim sahne o yüzden az torpil geçeceğim puanımla)
6 - Hayat Bilgisi
4 - İçerde (Sahneyi izlediğimde annesiyle kavusma sahnesi kadar etkilememişti. Umut değil de Sarp daha etkili)
Komikti tabiBeğenemedin mi
![]()
Sonra neden millet gelmiyor.Kaytarma hakkımı kullanmak istedim.![]()
Özgür olunca da gelmemişti millet sonradan hareketlendik.Sonra neden millet gelmiyor.![]()
Filmi Caner Özyurtlu yazmış sen seversinÖzünde TV filmi bir sinema kalitesi bekleyemeyiz.![]()
Var mı böyle güzel puanlama.@Dosi'nin oylarıyla karşınızdayız![]()
10 - Suskunlar (Final için önerdiğim sahne ve dizide en sevdiğim sahne o yüzden az torpil geçeceğim puanımla)
6 - Hayat Bilgisi
4 - İçerde (Sahneyi izlediğimde annesiyle kavusma sahnesi kadar etkilememişti. Umut değil de Sarp daha etkili)
Özgür kadar taş düşmesin başınaÖzgür olunca da gelmemişti millet sonradan hareketlendik.![]()
Noktalama işaretleri kısmı iyiydi ama.Filmi Caner Özyurtlu yazmış sen seversin![]()
Ha şöyleNoktalama işaretleri kısmı iyiydi ama.![]()
Bully gitmeyeydi, iyiydi.Özgür olunca da gelmemişti millet sonradan hareketlendik.![]()
Demin de Ben Bilmem Eşim Bilir'in adı geçti D Production ürün yerleştirme yapmış. Neyse oylara devam edelim millet kopuyor yavaştan.Ha şöyleBana bunlara gel
![]()