İlla ki olur tahmin etmesi zor değil.#İçerdeFinale #İçerdeFinaldeOlmalı
Bu aralar FOX dışında hiç mi izlediğin bir şey yok harbiden?
Tamam oylardan kopmayalım yine de.
Kaytarma hakkımı kullanmak istedim.Beklenen soruyu sorayım. Maden online olacaktın neden kendin açıklamadın? @Aserat
Komikti tabi Beğenemedin miSedef işe pazar günü gitti bayağı komikmiş. @ozgur2113
Özünde TV filmi bir sinema kalitesi bekleyemeyiz.@Dosi'nin oylarıyla karşınızdayız
10 - Suskunlar (Final için önerdiğim sahne ve dizide en sevdiğim sahne o yüzden az torpil geçeceğim puanımla )
6 - Hayat Bilgisi
4 - İçerde (Sahneyi izlediğimde annesiyle kavusma sahnesi kadar etkilememişti. Umut değil de Sarp daha etkili)
Komikti tabi Beğenemedin mi
Sonra neden millet gelmiyor.Kaytarma hakkımı kullanmak istedim.
Özgür olunca da gelmemişti millet sonradan hareketlendik.Sonra neden millet gelmiyor.
Filmi Caner Özyurtlu yazmış sen seversinÖzünde TV filmi bir sinema kalitesi bekleyemeyiz.
Var mı böyle güzel puanlama. Çok teşekkürler Zeynep. Bir de kendin gelsen.@Dosi'nin oylarıyla karşınızdayız
10 - Suskunlar (Final için önerdiğim sahne ve dizide en sevdiğim sahne o yüzden az torpil geçeceğim puanımla )
6 - Hayat Bilgisi
4 - İçerde (Sahneyi izlediğimde annesiyle kavusma sahnesi kadar etkilememişti. Umut değil de Sarp daha etkili)
Özgür kadar taş düşmesin başınaÖzgür olunca da gelmemişti millet sonradan hareketlendik.
Noktalama işaretleri kısmı iyiydi ama.Filmi Caner Özyurtlu yazmış sen seversin
Ha şöyle Bana bunlara gelNoktalama işaretleri kısmı iyiydi ama.
Bully gitmeyeydi, iyiydi.Özgür olunca da gelmemişti millet sonradan hareketlendik.
Demin de Ben Bilmem Eşim Bilir'in adı geçti D Production ürün yerleştirme yapmış. Neyse oylara devam edelim millet kopuyor yavaştan.Ha şöyle Bana bunlara gel