Evde Kanal D açık başlamadı daha.Aşkın Beş Hali başlamış ne freninden bahsediyorsun@Aserat
Lütfen telefonlarımıza sahip çıkalım yarı final akşamında olmuyor.Geldim geldim telefon çaldı.![]()
Mükemmel
Ya kaçarsaÖzledik reisi.
Sedef kaçmıyor bir yere dur.![]()
Beni anlamışsındır herhalde. Aslında final için de seni düşünüyorum eğlenceli ve samimi bir ortam oluştu.Bu akşam bu yarışmayı sunarken yaşlandığımı hissettimAllah'ım ne zorluklarla sunuyorum şunu
![]()
Allah iki göz vermiş hem bilgisayara hem televizyona bakasın diye.Bu akşam bu yarışmayı sunarken yaşlandığımı hissettimAllah'ım ne zorluklarla sunuyorum şunu
Mükemmel
Ya kaçarsa![]()
Eğer herkes olursa ve etiketler de olursa ben varımBeni anlamışsındır herhalde. Aslında final için de seni düşünüyorum eğlenceli ve samimi bir ortam oluştu.![]()
Televizyona bakarsam forumu unuturumBeni anlamışsındır herhalde. Aslında final için de seni düşünüyorum eğlenceli ve samimi bir ortam oluştu.
Allah iki göz vermiş hem bilgisayara hem televizyona bakasın diye.![]()
Ay alamasa ne gülerim. Şaka bir yana biraz değişiklik olsun bıktık İçerde'den.İçerde bu hafta zirveyi alamayacak sanırım. Suskunlar zirvede olur.
Etiket sorununu @OzaN düzeltsin. Herkesin olmasını garanti edemiyorum sorumluluklarını biliyorlarsa gelirler.Eğer herkes olursa ve etiketler de olursa ben varımAma bugün için aldığım fiyatın iki katını alırım ne de olsa final
![]()
Anladık Sedef güzel ama bu ortam daha da güzel.Televizyona bakarsam forumu unuturum![]()
Ay alamasa ne gülerim. Şaka bir yana biraz değişiklik olsun bıktık İçerde'den.
Etiket sorununu @OzaN düzeltsin. Herkesin olmasını garanti edemiyorum sorumluluklarını biliyorlarsa gelirler.
Anladık Sedef güzel ama bu ortam daha da güzel.![]()
Benim olduğum ortam tabi güzel olacakAy alamasa ne gülerim. Şaka bir yana biraz değişiklik olsun bıktık İçerde'den.
Etiket sorununu @OzaN düzeltsin. Herkesin olmasını garanti edemiyorum sorumluluklarını biliyorlarsa gelirler.
Anladık Sedef güzel ama bu ortam daha da güzel.![]()
Zamanında @Bully Poyraz ile katılmıştı. Gerçi o sezon yarım kaldı ama yarışamazdın yani.Poyraz Karayel'le katılmış olsam her hafta zirve bendeydi.![]()
Yalnız demin biraz daha doluydu azıcık fazla yavaşladın galiba.Benim olduğum ortam tabi güzel olacak![]()
Yine de senin üstünde.Neyse en azından İçerdeye tam puan gitmemiş.![]()
Zamanında @Bully Poyraz ile katılmıştı. Gerçi o sezon yarım kaldı ama yarışamazdın yani.![]()