Sen de bi yavaş ol bi hızlan diyorsunYalnız demin biraz daha doluydu azıcık fazla yavaşladın galiba.
Yine de senin üstünde.![]()
Sen de bi yavaş ol bi hızlan diyorsunYalnız demin biraz daha doluydu azıcık fazla yavaşladın galiba.
Yine de senin üstünde.![]()
İşte o da Diva farkı.Sen de bi yavaş ol bi hızlan diyorsun![]()
O dönemde @batuhankaralar'da olduğu için çok hatırlamıyorum 2 sene geçti üstünden. Ama alamamıştı galiba.Yarıştığı süre boyunca nasıldı? Her hafta zirveyi almıştır.![]()
Çember: Şehrin Günahları, TV'de ilk kez Pazartesi 20.00'de Star'da!
Neden?Yakışmadı bu reklam.![]()
Aşkın 5 Hali başladı da TV filmi olduğu ne kadar belli dizi gibi jenerik yapmışlar.@ozgur2113
Neden?![]()
TV filmi olduğunu kimse inkar etmiyor kiAşkın 5 Hali başladı da TV filmi olduğu ne kadar belli dizi gibi jenerik yapmışlar.@ozgur2113
Neden?![]()
O dönemde @batuhankaralar'da olduğu için çok hatırlamıyorum 2 sene geçti üstünden. Ama alamamıştı galiba.![]()
Bu aralar FOX dışında hiç mi izlediğin bir şey yok harbiden?Ben de Star TV sevmem.![]()
Tamam oylardan kopmayalım yine de.TV filmi olduğunu kimse inkar etmiyor kiAaa bak bu ilk sahne çok komik Sedef'in karakteri Hande süper
![]()
Hem ben de inkar ettiğimden demiyorum zaten.TV filmi olduğunu kimse inkar etmiyor kiAaa bak bu ilk sahne çok komik Sedef'in karakteri Hande süper
![]()