eTV Dizi Savaşları - 4. Sezon | Yarı Final Sonuçları

Forumun oklavalısı @Çiğdem-'in oylarında sıra :A

8 - Hayat Bilgisi (Unutulmaz sahne her defasında gözlerim doluyor)
6 - İçerde
4 - Suskunlar

@turkuazz
@mrt-06
@S.G.A.T.

Bu akşam bu yarışmayı sunarken yaşlandığımı hissettim :F Allah'ım ne zorluklarla sunuyorum şunu :F
Beni anlamışsındır herhalde. Aslında final için de seni düşünüyorum eğlenceli ve samimi bir ortam oluştu. :A

Bu akşam bu yarışmayı sunarken yaşlandığımı hissettim :F Allah'ım ne zorluklarla sunuyorum şunu :F

Mükemmel :bhr:

Ya kaçarsa :A
Allah iki göz vermiş hem bilgisayara hem televizyona bakasın diye. :A

Beni anlamışsındır herhalde. Aslında final için de seni düşünüyorum eğlenceli ve samimi bir ortam oluştu. :A
Eğer herkes olursa ve etiketler de olursa ben varım :F Ama bugün için aldığım fiyatın iki katını alırım ne de olsa final :A

İçerde bu hafta zirveyi alamayacak sanırım. Suskunlar zirvede olur.
Ay alamasa ne gülerim. Şaka bir yana biraz değişiklik olsun bıktık İçerde'den. :A

Eğer herkes olursa ve etiketler de olursa ben varım :F Ama bugün için aldığım fiyatın iki katını alırım ne de olsa final :A
Etiket sorununu @OzaN düzeltsin. Herkesin olmasını garanti edemiyorum sorumluluklarını biliyorlarsa gelirler. :A

Televizyona bakarsam forumu unuturum :F
Anladık Sedef güzel ama bu ortam daha da güzel. :A

Ay alamasa ne gülerim. Şaka bir yana biraz değişiklik olsun bıktık İçerde'den. :A

Etiket sorununu @OzaN düzeltsin. Herkesin olmasını garanti edemiyorum sorumluluklarını biliyorlarsa gelirler. :A

Poyraz Karayel'le katılmış olsam her hafta zirve bendeydi. :A

Benim olduğum ortam tabi güzel olacak :A