Evde Kanal D açık başlamadı daha.Aşkın Beş Hali başlamış ne freninden bahsediyorsun @Aserat
Lütfen telefonlarımıza sahip çıkalım yarı final akşamında olmuyor.Geldim geldim telefon çaldı.
Mükemmel
Ya kaçarsaÖzledik reisi.
Sedef kaçmıyor bir yere dur.
Beni anlamışsındır herhalde. Aslında final için de seni düşünüyorum eğlenceli ve samimi bir ortam oluştu.Bu akşam bu yarışmayı sunarken yaşlandığımı hissettim Allah'ım ne zorluklarla sunuyorum şunu
Allah iki göz vermiş hem bilgisayara hem televizyona bakasın diye.Bu akşam bu yarışmayı sunarken yaşlandığımı hissettim Allah'ım ne zorluklarla sunuyorum şunu
Mükemmel
Ya kaçarsa
Eğer herkes olursa ve etiketler de olursa ben varım Ama bugün için aldığım fiyatın iki katını alırım ne de olsa finalBeni anlamışsındır herhalde. Aslında final için de seni düşünüyorum eğlenceli ve samimi bir ortam oluştu.
Televizyona bakarsam forumu unuturumBeni anlamışsındır herhalde. Aslında final için de seni düşünüyorum eğlenceli ve samimi bir ortam oluştu.
Allah iki göz vermiş hem bilgisayara hem televizyona bakasın diye.
Ay alamasa ne gülerim. Şaka bir yana biraz değişiklik olsun bıktık İçerde'den.İçerde bu hafta zirveyi alamayacak sanırım. Suskunlar zirvede olur.
Etiket sorununu @OzaN düzeltsin. Herkesin olmasını garanti edemiyorum sorumluluklarını biliyorlarsa gelirler.Eğer herkes olursa ve etiketler de olursa ben varım Ama bugün için aldığım fiyatın iki katını alırım ne de olsa final
Anladık Sedef güzel ama bu ortam daha da güzel.Televizyona bakarsam forumu unuturum
Ay alamasa ne gülerim. Şaka bir yana biraz değişiklik olsun bıktık İçerde'den.
Etiket sorununu @OzaN düzeltsin. Herkesin olmasını garanti edemiyorum sorumluluklarını biliyorlarsa gelirler.
Anladık Sedef güzel ama bu ortam daha da güzel.
Benim olduğum ortam tabi güzel olacakAy alamasa ne gülerim. Şaka bir yana biraz değişiklik olsun bıktık İçerde'den.
Etiket sorununu @OzaN düzeltsin. Herkesin olmasını garanti edemiyorum sorumluluklarını biliyorlarsa gelirler.
Anladık Sedef güzel ama bu ortam daha da güzel.
Zamanında @Bully Poyraz ile katılmıştı. Gerçi o sezon yarım kaldı ama yarışamazdın yani.Poyraz Karayel'le katılmış olsam her hafta zirve bendeydi.
Yalnız demin biraz daha doluydu azıcık fazla yavaşladın galiba.Benim olduğum ortam tabi güzel olacak
Yine de senin üstünde.Neyse en azından İçerdeye tam puan gitmemiş.
Zamanında @Bully Poyraz ile katılmıştı. Gerçi o sezon yarım kaldı ama yarışamazdın yani.