Sedef randevulara çıktıktan sonra yakın arkadaşına aşık olacak değil mi nasıl da tahmin ettim.
@vadikızı çok teşekkürler iyi puan
Az kaldı sık dişini sen de.11`e 1.5 saat oldu. Bitirin artık.
Yok öyle bir şeySedef randevulara çıktıktan sonra yakın arkadaşına aşık olacak değil mi nasıl da tahmin ettim.
Olsun sonuçta jüri üyesisin.FOX dizisi yok ki yarışan.
Sedef fena durmuyor bu sefer yakışmış komediye. Boynu Bükükler'de donuktu biraz.Yok öyle bir şey
çok teşekkürler. Melek harikasın. İçerde konusuna bu kez değinmeyeceğim ama onu da beklemiyor değilim.
Proje konusunda fikirlerine açığım yarışmadan sonra görüşelim. Ya da Aşk İşleri'ni oku.
çok teşekkürler. Melek harikasın. İçerde konusuna bu kez değinmeyeceğim ama onu da beklemiyor değilim.
Sana demiştim Bu filmde özellikle talipleriyle olduğu andaki tepkileri çok iyiSedef fena durmuyor bu sefer yakışmış komediye. Boynu Bükükler'de donuktu biraz.
Aynı mesaj iki kere gitmiş. Bu arada Suskunlar'a birincilik gelir mi sence?çok teşekkürler. Melek harikasın. İçerde konusuna bu kez değinmeyeceğim ama onu da beklemiyor değilim.
Geçen de söyledim finalin sebebi Evlat Kokusu değildi 3 reytingle devam ettirmezdi Kanal D Yani yeni bir dizi başlayacağı için bitmedi Poyraz Aksine düşük reyting alıp bitti, yerine de yeni dizi başladı
Bu arada @mrt-06 hiç Ürperi sahnesi kullanmadı aksi olsa birincilik alabilirdi.
@MayısKralı çok teşekkürler harika puan
Tövbe tövbe adamın sesine bak.Sana demiştim Bu filmde özellikle talipleriyle olduğu andaki tepkileri çok iyi
BB'deki tüm karakterlerin komik yönü vardı ama Melek sanki öylesineydi.ss Bana karakter de yetersiz gelmişti
Aha bak bu adamla olan sahneleri izle