Ben güncelledim. Deminki adam da manyağın önde gideni çıktı bu arada. Sunum için de teşekkürler bayağı memnun kaldım.
Ben güncelledim. Deminki adam da manyağın önde gideni çıktı bu arada. Sunum için de teşekkürler bayağı memnun kaldım.
Çok teşekkürler.
İlk değil. İlk hafta paylaşmıştık zirveyi. Sonra koptu gitti İçerdeToplam puan durumu eklendi!
Hayat Bilgisi yarışmaya veda ederken İçerde ve Suskunlar finale yükseldi! @turkuazz ve @S.G.A.T.'ı tebrik ediyoruz. Bu arada Suskunlar da ilk defa zirvede yer aldı.
@mrt-06 @S.G.A.T. @turkuazz @Çiğdem- @denizz19 @eskici @MasacRE- @MayısKralı @mesmeso61 @Sherlock @xBUGRAx @xemrexxx @vadikızı @Yiğitt
Alttaki cümleyi adam mı söyledi dikkatli dinlemedim.Rica ederim, ne demek
Sayende ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi
Muradına erdin sonunda hayırlı olsun.Geçmiş olsun Atacan`ım @mrt-06 . Zaten diğer yarışmacılara laf atmak gibi olmasın ama 2. haftadan belliydi ilk 3.
Saçma kanaldan ne beklenir ki?Sedef 'Counter çocuğuyuz' diyordu az önceki sahnede Kanal D onu bile sansürledi @Aserat
Yok onu ben dedimAlttaki cümleyi adam mı söyledi dikkatli dinlemedim.
Muradına erdin sonunda hayırlı olsun.
Eyvallah. ama daha değil.Alttaki cümleyi adam mı söyledi dikkatli dinlemedim.
Muradına erdin sonunda hayırlı olsun.
Şimdiki adam da çocuklarıyla geldi acıdım Sedef'e.Yok onu ben dedim
Olsun bu başlangıç.Eyvallah. ama daha değil.
Sana kaç kere tam puan verdim be gözüne dizine dursunMasacre`den nedne oy aldınız ki. Direkt bu sıralama koyabilirdiniz. Otomatik veriyor zaten.
yarışma bitiyor.Şimdiki adam da çocuklarıyla geldi acıdım Sedef'e.
Olsun bu başlangıç.
evet. ama hep İçerde`yi de taktın yanımıza. aynı şey 1-2.Sana kaç kere tam puan verdim be gözüne dizine dursun
şükretmeyi sevmem.Sen buna şükret.