Sen de bi yavaş ol bi hızlan diyorsunYalnız demin biraz daha doluydu azıcık fazla yavaşladın galiba.
Yine de senin üstünde.
Sen de bi yavaş ol bi hızlan diyorsunYalnız demin biraz daha doluydu azıcık fazla yavaşladın galiba.
Yine de senin üstünde.
İşte o da Diva farkı.Sen de bi yavaş ol bi hızlan diyorsun
O dönemde @batuhankaralar'da olduğu için çok hatırlamıyorum 2 sene geçti üstünden. Ama alamamıştı galiba.Yarıştığı süre boyunca nasıldı? Her hafta zirveyi almıştır.
Çember: Şehrin Günahları, TV'de ilk kez Pazartesi 20.00'de Star'da!
Neden?Yakışmadı bu reklam.
Aşkın 5 Hali başladı da TV filmi olduğu ne kadar belli dizi gibi jenerik yapmışlar. @ozgur2113
Neden?
TV filmi olduğunu kimse inkar etmiyor ki Aaa bak bu ilk sahne çok komik Sedef'in karakteri Hande süperAşkın 5 Hali başladı da TV filmi olduğu ne kadar belli dizi gibi jenerik yapmışlar. @ozgur2113
Neden?
O dönemde @batuhankaralar'da olduğu için çok hatırlamıyorum 2 sene geçti üstünden. Ama alamamıştı galiba.
Bu aralar FOX dışında hiç mi izlediğin bir şey yok harbiden?Ben de Star TV sevmem.
Tamam oylardan kopmayalım yine de.TV filmi olduğunu kimse inkar etmiyor ki Aaa bak bu ilk sahne çok komik Sedef'in karakteri Hande süper
Hem ben de inkar ettiğimden demiyorum zaten.TV filmi olduğunu kimse inkar etmiyor ki Aaa bak bu ilk sahne çok komik Sedef'in karakteri Hande süper