O zaman sen sun bak bakayım kafa kalıyor mu.Sherlocku etiketlememiştim
Senden daha iyi hakimim![]()
O zaman sen sun bak bakayım kafa kalıyor mu.Sherlocku etiketlememiştim
Senden daha iyi hakimim![]()
En iyi ben seçerimde 3 saat suruyordu sonuc gecemiz ve 60 civari oy acikliyordum 3 haftanknkini toplam. Senin gibi dagilmiyordumO zaman sen sun bak bakayım kafa kalıyor mu.![]()
Seninki ile totalliktek cikip Ab olsun isteay şimdi bu kaknemin yarışması benim A++ kaliteli oylarımı hakediyor mu ki![]()
İkinci mesajın diğer konuya yazılması lazımdı.En iyi ben seçerimde 3 saat suruyordu sonuc gecemiz ve 60 civari oy acikliyordum 3 haftanknkini toplam. Senin gibi dagilmiyordum
Seninki ile totalliktek cikip Ab olsun iste
Bu arada bak oy yollamadan konuna yazmak yok![]()
Yoo bilerek buraya yazdimİkinci mesajın diğer konuya yazılması lazımdı.![]()
gönderdim kız
Evet zor da olsa göndertebildik gelecek haftalarda da jürimizde olacak inşallah.
cumartesi-oazara denk gelirse kullanırımEvet zor da olsa göndertebildik gelecek haftalarda da jürimizde olacak inşallah.![]()
Yorum ve oy yok deyince nasıl kullandın ama.cumartesi-oazara denk gelirse kullanırım![]()
Evet zor da olsa göndertebildik gelecek haftalarda da jürimizde olacak inşallah.![]()
cumartesi-oazara denk gelirse kullanırım![]()
Biz ona Dosi'nin gücü diyoruzYorum ve oy yok deyince nasıl kullandın ama.![]()
Yardımcı görünümlü başrol diyebiliriz.
DoğruYardımcı görünümlü başrol diyebiliriz biz ona.![]()
YollarımOy Göndermeyenler: @Bully @denizz19 @mrt-06 @eskici @MasacRE-@FaJi @Harunnn60 @MayısKralı @MasacRE- @ozgur2113 @mesmeso61 @Sherlock @xemrexxx @Yiğitt
Artık gönderseniz güzel olur.
@FaJi
Bu hafta oy yollamıyorum,ayrıca daha kesin olmadı yarışmaya katılmam onu Bully ile Aserat kararlaştıracakYinemi ertelendi
@Yiğitt oy yollaAserat zor durumda
@turkuazz madem yarismaya katilacan oy yolla
@ozgur2113 ayaginin tozuyla Aserata oylarini yolla
@MasacRE- son gorevimde utandirma hemen oy yolla @FaJi sendebu arada forumu birakacagimi yazdim fransiz kalmissin
@xemrexxx okadar destek oldum yarismalarinda oy yolla buraya
@eskici son dakika adamlari olmayi birak. AŞK işlerinin yakışıklı jönü oy yolla
@mesmeso61 özel jürim jet hiziyla oylarini yolla @Aserat a
@Bully yollamzsada olur yoksa attigi fark kapanmaz![]()
Yarışma sunucusu kadar sahip çıkıyorsun yarışmaya aslında tatil bitişi burda olsan çok iyi olurdu yarışma dahi sunardın
Ben oy yollayacam bu hafta. turkuazz ve Sherlock anlaşırlar artık aralarında ama İçerde'yi turkuazz'dan önce davranarak son anda kapmıştım ben bu yüzden o yarışırsa vicdanım rahatlamış olur en azından.