eTV Dizi Savaşları - 4. Sezon | 5. Hafta

En iyi ben seçerimde 3 saat suruyordu sonuc gecemiz ve 60 civari oy acikliyordum 3 haftanknkini toplam. Senin gibi dagilmiyordum :A

Seninki ile totalliktek cikip Ab olsun iste :A
Bu arada bak oy yollamadan konuna yazmak yok :F
İkinci mesajın diğer konuya yazılması lazımdı. :A

Evet zor da olsa göndertebildik gelecek haftalarda da jürimizde olacak inşallah. :A
cumartesi-oazara denk gelirse kullanırım:A

Yorum ve oy yok deyince nasıl kullandın ama. :A
Biz ona Dosi'nin gücü diyoruz :A :Z ben bu foruma hem reyting getiriyorum hemde yardimci eleman oldum hep etkinliklerde :F
@eskici yöntemlerim bunlar :F
@Bully @vadikızı @denizz19 @Yiğitt @S.G.A.T.

Yinemi ertelendi :A
@Yiğitt oy yolla :A Aserat zor durumda :D
@turkuazz madem yarismaya katilacan oy yolla :D
@ozgur2113 ayaginin tozuyla Aserata oylarini yolla :A
@MasacRE- son gorevimde utandirma hemen oy yolla @FaJi sende :D bu arada forumu birakacagimi yazdim fransiz kalmissin :F
@xemrexxx okadar destek oldum yarismalarinda oy yolla buraya :A
@eskici son dakika adamlari olmayi birak. AŞK işlerinin yakışıklı jönü oy yolla :A
@mesmeso61 özel jürim jet hiziyla oylarini yolla @Aserat a
@Bully yollamzsada olur yoksa attigi fark kapanmaz :F
Bu hafta oy yollamıyorum,ayrıca daha kesin olmadı yarışmaya katılmam onu Bully ile Aserat kararlaştıracak:)

Ben zaten turkuazz'a teklif götürdüm o da tamam dedi ama @Bully @Sherlock'a da bahsettiği bir belirsizlik oldu. Gerçi alsa bile gelecek haftadan sonra. :)
Ben oy yollayacam bu hafta. turkuazz ve Sherlock anlaşırlar artık aralarında ama İçerde'yi turkuazz'dan önce davranarak son anda kapmıştım ben bu yüzden o yarışırsa vicdanım rahatlamış olur en azından. :)

Yiğit Özşener'i de Sherlock'a veririm :D