eTV Dizi Savaşları - 4. Sezon | 5. Hafta

Ben zaten İçerde'yi devredecek birisini bulamadıysan taliptim zaten kardeşim. O yüzden @turkuazz'ın hakkıydı zaten İçerde'yi devralmak. @Bully en doğru kararı vermiş. :)

Bize de Yiğit Özşener'i şampiyon yapmak düşer. :D

Başarılar @turkuazz. İçerde'yi seven birisi olarak desteklemeye devam edeceğim. :A
turkuazz en başta talip olmamış olsa İçerde de sendeydi zaten kardeşim :D Ama onun hakkı, ben belki de saniyelerle kaptım diziyi :A Aynen desteğini tam gaz devam ettir yine, şampiyon olsun dizimiz :bhr:

MayısKralı ile konuşuyorum Yiğit mevzusunu, inşallah başarabilirsin :A Halit finale çıkacak gibi, Emir gıcığıyla kıyasıya bir mücadele içine gireceksiniz hayırlısıyla kazanan sen olacaksın :A

Ben zaten İçerde'yi devredecek birisini bulamadıysan taliptim zaten kardeşim. O yüzden @tukuazz'ın hakkıydı zaten İçerde'yi devralmak. @Bully en doğru kararı vermiş. :)

Bize de Yiğit Özşener'i şampiyon yapmak düşer. :D
Teşekkürler düşüncen için yarışmayı sen alsaydında benim açımdan da bu düşünceler olacaktı,zaten yarışmada @Bully adına yarışacağım sonuçta başlangıçta o yarıştı diziyle umarım hayırlısı olur:)

Normalde ben de öyle düşünürdüm. :D Ama artık kazansam bile seni yenememenin burukluğu olacak içimde. :A
Bu arada bence İçerde Bully ile birlikte yarışmanın onursal şampiyonu sayılsın ve İçerde tarihteki yerini alsın. Biz de yarışmaya devam edelim. :D
Edebiyatı kesersek İçerde`yi çıkarın ben de rahat şampiyon olayım. :A
Bana karşı hezimet yaşamayacağın için sevineceğine burukluk diyorsun bir de, bu ne özgüvendir :A

İçerde şampiyon olsun yeter ki, benim ismim yazmasa da olur zaten forum tarihine adımı yazdırdım sayısız şampiyonluklarımla :A

Bana karşı hezimet yaşamayacağın için sevineceğine burukluk diyorsun bir de, bu ne özgüvendir :A

İçerde şampiyon olsun yeter ki, benim ismim yazmasa da olur zaten forum tarihine adımı yazdırdım sayısız şampiyonluklarımla :A
Aslında yarışmayı tamamlasaydın daha anlamlı olurdu zaten çok fazla hafta sürmezdi,ayrıca İçerde dizisiyle yarışıp başarıyı sağlayan sen olmuş olacaksın tüm durumda,yarışmanın emeğinin hakkını sen alacaksın:)

Aslında yarışmayı tamamlasaydın daha anlamlı olurdu zaten çok fazla hafta sürmezdi,ayrıca İçerde dizisiyle yarışıp başarıyı sağlayan sen olmuş olacaksın tüm durumda,yarışmanın emeğinin hakkını sen alacaksın:)
Sağlık olsun Mehmetçim, emeğimin hakkını alsam bile ben bunu göremeyeceğim :A

Sana başarılar diliyorum, şampiyon olursan ki inşallah olacaksın haberini alırım muhakkak :D

turkuazz en başta talip olmamış olsa İçerde de sendeydi zaten kardeşim :D Ama onun hakkı, ben belki de saniyelerle kaptım diziyi :A Aynen desteğini tam gaz devam ettir yine, şampiyon olsun dizimiz :bhr:

MayısKralı ile konuşuyorum Yiğit mevzusunu, inşallah başarabilirsin :A Halit finale çıkacak gibi, Emir gıcığıyla kıyasıya bir mücadele içine gireceksiniz hayırlısıyla kazanan sen olacaksın :A

Şampiyonluk için son ana kadar uğraşacağım kardeşim, emin olabilirsin. :A