eTV Dizi Savaşları - 4. Sezon | 5. Hafta

Ben oy yollayacam bu hafta. turkuazz ve Sherlock anlaşırlar artık aralarında ama İçerde'yi turkuazz'dan önce davranarak son anda kapmıştım ben bu yüzden o yarışırsa vicdanım rahatlamış olur en azından. :)

Yiğit Özşener'i de Sherlock'a veririm :D
Yarışsamda buruk bir yarışma olacak artık yarışmada senin yokluğunu arayacağız:( ayrıca kim yarışırsa yarışsın senin adına yarışmış olacak:)

Yarışsamda buruk bir yarışma olacak artık yarışmada senin yokluğunu arayacağız:( ayrıca kim yarışırsa yarışsın senin adına yarışmış olacak:)
İçerde'yi sen şampiyon yapmış olacaksın hayırlısıyla :A Güveniyorum sana yüzümü kara çıkarma :D Gitmeden kalan haftalar için düşündüğüm sahneleri de yollayayım sana istersen :D

İçerde'yi sen şampiyon yapmış olacaksın hayırlısıyla :A Güveniyorum sana yüzümü kara çıkarma :D Gitmeden kalan haftalar için düşündüğüm sahneleri de yollayayım sana istersen :D
Kalan haftalar için sahneleri yollayabilirsin hangi hafta hangi sahneyi kullanacağım onlarıda belirleyebilirsin,inşallah yüzünü kara çıkarmam..diziyi bu şekilde almak içime hiç sinmedi aslında ama yarıştığın diziyi almakta bir o kadar anlamlı oldu:(

Ben oy yollayacam bu hafta. turkuazz ve Sherlock anlaşırlar artık aralarında ama İçerde'yi turkuazz'dan önce davranarak son anda kapmıştım ben bu yüzden o yarışırsa vicdanım rahatlamış olur en azından. :)

Yiğit Özşener'i de Sherlock'a veririm :D

Ben zaten İçerde'yi devredecek birisini bulamadıysan taliptim zaten kardeşim. O yüzden @turkuazz'ın hakkıydı zaten İçerde'yi devralmak. @Bully en doğru kararı vermiş. :)

Bize de Yiğit Özşener'i şampiyon yapmak düşer. :D

Başarılar @turkuazz. İçerde'yi seven birisi olarak desteklemeye devam edeceğim. :A