Aşk İşleri'nin ilk 2 bölümüne bak.![]()
O halde Sevda Kuşu'na bakayım 😛
Aşk İşleri'nin ilk 2 bölümüne bak.![]()
2 günlüğüne abla, bayram Salı bitiyor ama ben Pazartesi dönüyorum.Kaç gün sürecek senin tatil![]()
Tamam ama benimkini de çok geciktirme bu akşam 3. bölüm geliyor.O halde Sevda Kuşu'na bakayım 😛![]()
2 günlüğüne abla, bayram Salı bitiyor ama ben Pazartesi dönüyorum.![]()
Tamam ama benimkini de çok geciktirme bu akşam 3. bölüm geliyor.![]()
Olabilir ilk bölümü bir görelim de.Tamam ama bende Sevimli Sırrım Kayıp dizisini baştan yazacağım sende onu okursun![]()
Ay yok tum videolara bakamam misafirlikte ayip oluro zaman Yıldızlara da gelsene konuk jüri olarak 7 tane sahne var zaten![]()
Bu gidisle finali ben Isvecteyken yaparsinDUYURU | Oylama sürecinde son tarih Salı 20.00'ye uzamıştır, duruma göre sonuçlar Çarşamba akşamı da açıklanabilir.
@Bully @denizz19 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Dosi @Çiğdem- @dizi kolik @eskici @FaJi @MasacRE- @MayısKralı @mesmeso61 @ozgur2113 @Sherlock @Yiğitt
Başladı ama az önce duyuru yaptım oraya bak.![]()
Ay yok tum videolara bakamam misafirlikte ayip olurburasi yeterli
Bu gidisle finali ben Isvecteyken yaparsin![]()
Kanka elde olmayan sebepler ne yapayımGelir gelir, evinde otursun azcık.![]()
Kanka elde olmayan sebepler ne yapayımmuhtemelen çarşamba olacak.
Yok ya bayramı da burda geçirelim dedilerNeden kötü birşey yok demi deniz
Yok ya bayramı da burda geçirelim dediler![]()
Sahnenin geneline puan veriyoruz ama, oyuncu yarışması mı bu?Her halde bu sahneye de düşük verilmez. Deniz Çakır yaşamış be.@dizi kolik @Çiğdem- @S.G.A.T. @eskici @MasacRE- @mesmeso61 @ozgur2113 @xBUGRAx @mrt-06 @Dosi @Sherlock
Deniz Çakır oynamamış yaşamış. İyi puanlar bekliyorum![]()
Sahnenin geneline puan veriyoruz ama, oyuncu yarışması mı bu?![]()
Deniz Çakır'ı severim zaten gerçekten performansı iyiydi.Sahneyi yaşatan oyuncu. Oyuncunun büyük katkısı var.Replikler zaten olay. "Bi ailem olsun diye yalan söyledim" Şiir gibi replik.
![]()