Senin başrolünse benim dizilerimin de kadrolu izleyicisi. Sadece ufak bir ara vermek istedi o kadar.Bully ile sözleşmem var her dizimde başrol
Çatla.İnat konusunda dünya markası olan @ozgur2113'ün @denizz19'u pişman edecek olan puanlarına geldi sıra.
6 - Avrupa Yakası
4 - Uçurum
2 - Adını Feriha Koydum
@eskici @xemrexxx
Zaten @Bully'ye okutturma amacıyla onu eklediğin için sinirlerim bozuldu şansını daha çok zorlama.
Hayır sözleşmemde başka dizileri okumama maddesi vardıSenin başrolünse benim dizilerimin de kadrolu izleyicisi. Sadece ufak bir ara vermek istedi o kadar.
@Çiğdem- başroldeyse partneri @xemrexxx veya @destere olur sen de biliyorsun.Çatla.Sen de akıl etseydin.
Hayır sözleşmemde başka dizileri okumama maddesi vardı
Elendigime göre artik gidebilirim@Çiğdem- başroldeyse partneri @xemrexxx veya @destere olur sen de biliyorsun.
Son 2 oy kaldı ama konuda kimse yok. Neyse @hayret bi şey'in puanları da @eskici'yi üzecek.
8 - Avrupa Yakası
6 - Adını Feriha Koydum
4 - Aşk Yeniden
2 - Uçurum
@denizz19 @ozgur2113 @xemrexxx
Bari sen gel de sahip çık konuya.@eskici
Dur daha son oylar gelmedi.Elendigime göre artik gidebilirim
Oynadığın dizinin konusuna geçebilirsinElendigime göre artik gidebilirim
Gelirim birazdan umarim karakterim iyidirOynadığın dizinin konusuna geçebilirsin
Reklamını yapmadan dur iki dakika. .ssOynadığın dizinin konusuna geçebilirsin
Sayemde konun 9 sayfa olmuş yarısı benim dizimin muhabbetiReklamını yapmadan dur iki dakika. .ss
ÇEYREK FİNAL SONA ERDİ! | Kazanan: Avrupa Yakası (@xemrexxx)
Avrupa Yakası ikinci kez zirvede yer alırken Adını Feriha Koydum (@denizz19) ve Aşk Yeniden (@ozgur2113) ise 2. sırayı paylaştı.
Elenen: Uçurum (@eskici)
Bu hafta yarışmaya veda eden isim ise maalesef @eskici oldu. Kendisini yeni sezonda da yarışmacı olarak bekliyoruz.
@Bully @Yakamoz-Asi @Forumdash @Çiğdem- @vadikızı @hayret bi şey @Harunnn60 @Billy Kane @MayısKralı @MasacRE- @Starcık
Aldin mi cevabinihahah aa farkta çok azmış 2 sana versem eleniyormuşsun sanırım kıymetimi bil
ayy sonunda @eskici yi uçurumdan aşşağıya yuvarladık kurtulduk
Birde bana sahne gönder diyor ya bosuna ugrastiracak biziÇEYREK FİNAL SONA ERDİ! | Kazanan: Avrupa Yakası (@xemrexxx)
Avrupa Yakası ikinci kez zirvede yer alırken Adını Feriha Koydum (@denizz19) ve Aşk Yeniden (@ozgur2113) ise 2. sırayı paylaştı.
Elenen: Uçurum (@eskici)
Bu hafta yarışmaya veda eden isim ise maalesef @eskici oldu. Kendisini yeni sezonda da yarışmacı olarak bekliyoruz.
@Bully @Yakamoz-Asi @Forumdash @Çiğdem- @vadikızı @hayret bi şey @Harunnn60 @Billy Kane @MayısKralı @MasacRE- @Starcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?