Dizi Savaşları - 3. Sezon | Çeyrek Final Sonuçları

Çatla. :A Sen de akıl etseydin. :A
@Çiğdem- başroldeyse partneri @xemrexxx veya @destere olur sen de biliyorsun. :A

Hayır sözleşmemde başka dizileri okumama maddesi vardı :A
giphy.gif

:A

Son 2 oy kaldı ama konuda kimse yok. Neyse @hayret bi şey'in puanları da @eskici'yi üzecek. :A

8 - Avrupa Yakası
6 - Adını Feriha Koydum
4 - Aşk Yeniden
2 - Uçurum

@denizz19 @ozgur2113 @xemrexxx

Bari sen gel de sahip çık konuya. :A @eskici

Bu @Çiğdem- in kafasına saksı ya da kalas düşmüş olmalı 2 haftadır AFK'ya yüksek veriyor zoruma gidiyo :F Sağ ol kız şaşırt beni sen sürekli :D
hahah aa farkta çok azmış 2 sana versem eleniyormuşsun sanırım kıymetimi bil :A

ayy sonunda @eskici yi uçurumdan aşşağıya yuvarladık kurtulduk :F

ÇEYREK FİNAL SONA ERDİ! | Kazanan: Avrupa Yakası (@xemrexxx)

Avrupa Yakası ikinci kez zirvede yer alırken Adını Feriha Koydum (@denizz19) ve Aşk Yeniden (@ozgur2113) ise 2. sırayı paylaştı. :)

Elenen: Uçurum (@eskici)

Bu hafta yarışmaya veda eden isim ise maalesef @eskici oldu. Kendisini yeni sezonda da yarışmacı olarak bekliyoruz. :X

@Bully @Yakamoz-Asi @Forumdash @Çiğdem- @vadikızı @hayret bi şey @Harunnn60 @Billy Kane @MayısKralı @MasacRE- @Starcık

@Aserat ben 3.sezondada İDK ile yarışmak istiyorum:D

hahah aa farkta çok azmış 2 sana versem eleniyormuşsun sanırım kıymetimi bil :A

ayy sonunda @eskici yi uçurumdan aşşağıya yuvarladık kurtulduk :F
Aldin mi cevabini :A
ÇEYREK FİNAL SONA ERDİ! | Kazanan: Avrupa Yakası (@xemrexxx)

Avrupa Yakası ikinci kez zirvede yer alırken Adını Feriha Koydum (@denizz19) ve Aşk Yeniden (@ozgur2113) ise 2. sırayı paylaştı. :)

Elenen: Uçurum (@eskici)

Bu hafta yarışmaya veda eden isim ise maalesef @eskici oldu. Kendisini yeni sezonda da yarışmacı olarak bekliyoruz. :X

@Bully @Yakamoz-Asi @Forumdash @Çiğdem- @vadikızı @hayret bi şey @Harunnn60 @Billy Kane @MayısKralı @MasacRE- @Starcık
Birde bana sahne gönder diyor ya bosuna ugrastiracak bizi :A