Neyi düşünücen denizin partneri sensin onu dedimBuraya yorum yapmaya devam edersen düşünebilirim.![]()
Bizde öyle şeyler ters merak etme@Billy Kane bir Gay yapmadığın kalmıştı beni .ss
Ortada gizem bırakmadığın için sağol.Acikladi cok iyi oylar vermissin![]()
Ne gizemi ya oylari acikladin iste görmüstür zaten etiketlemistin onuOrtada gizem bırakmadığın için sağol.![]()
AFK'ya kötü oy verdin o yüzden okumam okumamı istiyorsan yeni hafta da Yıldızlar Yarışıyora oy vermen lazımBizde öyle şeyler ters merak etmePartnerin dediysem oda arkadaşın falan
![]()
İstemen yeterAFK'ya kötü oy verdin o yüzden okumam okumamı istiyorsan yeni hafta da Yıldızlar Yarışıyora oy vermen lazım![]()
Belki bilmeseydi konuda kalıp yorum yapmaya devam ederdi.Ne gizemi ya oylari acikladin iste görmüstür zaten etiketlemistin onu![]()
İstiyorum da beni Aseratla partner yaparken kafanda neler vardı merak ediyorum zaten forumda görünce kaçasım geliyor kendisindenİstemen yeter![]()
Forumdaki halinizi yansıttım işteİstiyorum da beni Aseratla partner yaparken kafanda neler vardı merak ediyorum zaten forumda görünce kaçasım geliyor kendisinden![]()
Yine eder bir sey olmaz diyecemde pek edecek gibi durmuyorBelki bilmeseydi konuda kalıp yorum yapmaya devam ederdi.![]()
O yüzden tam okuman lazımBu arada dizine biraz göz attım ama pek bir şey anlamadım açıkçası.@Billy Kane
Zaten @Bully'ye okutturma amacıyla onu eklediğin için sinirlerim bozuldu şansını daha çok zorlama.O yüzden tam okuman lazımyorumunu bekliyorum bak senin bana yaptığın gibi etiket manyağı yaparım seni
![]()
Bully ile sözleşmem var her dizimde başrolİnat konusunda dünya markası olan @ozgur2113'ün @denizz19'u pişman edecek olan puanlarına geldi sıra.
6 - Avrupa Yakası
4 - Uçurum
2 - Adını Feriha Koydum
@eskici @xemrexxx
Zaten @Bully'ye okutturma amacıyla onu eklediğin için sinirlerim bozuldu şansını daha çok zorlama.![]()