Dizi Savaşları - 3. Sezon | Çeyrek Final Sonuçları

@eskici üzüldüm senin adına bir sürü de final puanın vardı bana versene onları :A

@xemrexxx ve @ozgur2113 tebrikler size de yarı finale çıktınız umarım elenirsiniz. :D

Yarı finale çıkan arkadaşları tebrik ederim. :)

@eskici demek eledik seni aga çok üzüldüm :A Ama forumda katıldığın ilk yarışmada çeyrek final gördün bu güzel bir başarı bence umarım katıldığın son yarışma olur. :A

@eskici üzüldüm senin adına bir sürü de final puanın vardı bana versene onları :A

@xemrexxx ve @ozgur2113 tebrikler size de yarı finale çıktınız umarım elenirsiniz. :D
Al hepsi senin olsun insallah sampiyon olursun seni destekliyorum :A

Toplam puan durumunu bekle belki hala orada iyi sıradasındır. :A
Elendikten sonra orda iyi olsam ne olacak ayrica orda zaten iyiyim gecen hafta zirvedeydim simdi en kötü 2.lige düsmüsümdür :A

Yarı finale çıkan arkadaşları tebrik ederim. :)

@eskici demek eledik seni aga çok üzüldüm :A Ama forumda katıldığın ilk yarışmada çeyrek final gördün bu güzel bir başarı bence umarım katıldığın son yarışma olur. :A
Benim katildigim ilk yarisma degil ki bu :A sana inat tüm yarismalara girecegim :A

Elendikten sonra orda iyi olsam ne olacak ayrica orda zaten iyiyim gecen hafta zirvedeydim simdi en kötü 2.lige düsmüsümdür :A

Benim katildigim ilk yarisma degil ki bu :A sana inat tüm yarismalara girecegim :A
Öyle bir kural yok maalesef. :A

1. olsaydın jüri başkanı olurdun ama şimdilik özel bir ayrıcalığın olmayacak. :A
Bu haftaya kadar birinci getirdim ve elendim bir ayricaligimiz olsun ya :A
Sen şimdiden 4. sezon için yeni dizi düşün bence. :A
4.sezon ne zaman olacak :A
Çok üzgünüm ya oy kullanmadığım için daha üzüldüm şimdi:( uçurum yoksa artık oy kullanmıyorum:(
Bence kullanda Afk yi sampiyon yapalim :D

He doğru Aslı Enver vardı dimi unuttum onu :A Seni şampiyon yaptırmayacağım. :A