Senin başrolünse benim dizilerimin de kadrolu izleyicisi. Sadece ufak bir ara vermek istedi o kadar.Bully ile sözleşmem var her dizimde başrol![]()
Çatla.İnat konusunda dünya markası olan @ozgur2113'ün @denizz19'u pişman edecek olan puanlarına geldi sıra.
6 - Avrupa Yakası
4 - Uçurum
2 - Adını Feriha Koydum
@eskici @xemrexxx
Zaten @Bully'ye okutturma amacıyla onu eklediğin için sinirlerim bozuldu şansını daha çok zorlama.![]()
Hayır sözleşmemde başka dizileri okumama maddesi vardıSenin başrolünse benim dizilerimin de kadrolu izleyicisi. Sadece ufak bir ara vermek istedi o kadar.![]()
@Çiğdem- başroldeyse partneri @xemrexxx veya @destere olur sen de biliyorsun.Çatla.Sen de akıl etseydin.
![]()
Hayır sözleşmemde başka dizileri okumama maddesi vardı![]()
Elendigime göre artik gidebilirim@Çiğdem- başroldeyse partneri @xemrexxx veya @destere olur sen de biliyorsun.
![]()
Son 2 oy kaldı ama konuda kimse yok. Neyse @hayret bi şey'in puanları da @eskici'yi üzecek.
8 - Avrupa Yakası
6 - Adını Feriha Koydum
4 - Aşk Yeniden
2 - Uçurum
@denizz19 @ozgur2113 @xemrexxx
Bari sen gel de sahip çık konuya.@eskici
Dur daha son oylar gelmedi.Elendigime göre artik gidebilirim![]()
Oynadığın dizinin konusuna geçebilirsinElendigime göre artik gidebilirim![]()
Gelirim birazdan umarim karakterim iyidirOynadığın dizinin konusuna geçebilirsin![]()
Reklamını yapmadan dur iki dakika. .ssOynadığın dizinin konusuna geçebilirsin![]()
Sayemde konun 9 sayfa olmuş yarısı benim dizimin muhabbetiReklamını yapmadan dur iki dakika. .ss![]()
ÇEYREK FİNAL SONA ERDİ! | Kazanan: Avrupa Yakası (@xemrexxx)
Avrupa Yakası ikinci kez zirvede yer alırken Adını Feriha Koydum (@denizz19) ve Aşk Yeniden (@ozgur2113) ise 2. sırayı paylaştı.
Elenen: Uçurum (@eskici)
Bu hafta yarışmaya veda eden isim ise maalesef @eskici oldu. Kendisini yeni sezonda da yarışmacı olarak bekliyoruz.
@Bully @Yakamoz-Asi @Forumdash @Çiğdem- @vadikızı @hayret bi şey @Harunnn60 @Billy Kane @MayısKralı @MasacRE- @Starcık
Aldin mi cevabinihahah aa farkta çok azmış 2 sana versem eleniyormuşsun sanırım kıymetimi bil
ayy sonunda @eskici yi uçurumdan aşşağıya yuvarladık kurtulduk![]()
Birde bana sahne gönder diyor ya bosuna ugrastiracak biziÇEYREK FİNAL SONA ERDİ! | Kazanan: Avrupa Yakası (@xemrexxx)
Avrupa Yakası ikinci kez zirvede yer alırken Adını Feriha Koydum (@denizz19) ve Aşk Yeniden (@ozgur2113) ise 2. sırayı paylaştı.
Elenen: Uçurum (@eskici)
Bu hafta yarışmaya veda eden isim ise maalesef @eskici oldu. Kendisini yeni sezonda da yarışmacı olarak bekliyoruz.
@Bully @Yakamoz-Asi @Forumdash @Çiğdem- @vadikızı @hayret bi şey @Harunnn60 @Billy Kane @MayısKralı @MasacRE- @Starcık