Neyi düşünücen denizin partneri sensin onu dedimBuraya yorum yapmaya devam edersen düşünebilirim.
Bizde öyle şeyler ters merak etme Partnerin dediysem oda arkadaşın falan@Billy Kane bir Gay yapmadığın kalmıştı beni .ss
Ortada gizem bırakmadığın için sağol.Acikladi cok iyi oylar vermissin
Ne gizemi ya oylari acikladin iste görmüstür zaten etiketlemistin onuOrtada gizem bırakmadığın için sağol.
AFK'ya kötü oy verdin o yüzden okumam okumamı istiyorsan yeni hafta da Yıldızlar Yarışıyora oy vermen lazımBizde öyle şeyler ters merak etme Partnerin dediysem oda arkadaşın falan
İstemen yeterAFK'ya kötü oy verdin o yüzden okumam okumamı istiyorsan yeni hafta da Yıldızlar Yarışıyora oy vermen lazım
Belki bilmeseydi konuda kalıp yorum yapmaya devam ederdi.Ne gizemi ya oylari acikladin iste görmüstür zaten etiketlemistin onu
İstiyorum da beni Aseratla partner yaparken kafanda neler vardı merak ediyorum zaten forumda görünce kaçasım geliyor kendisindenİstemen yeter
Forumdaki halinizi yansıttım işteİstiyorum da beni Aseratla partner yaparken kafanda neler vardı merak ediyorum zaten forumda görünce kaçasım geliyor kendisinden
Yine eder bir sey olmaz diyecemde pek edecek gibi durmuyorBelki bilmeseydi konuda kalıp yorum yapmaya devam ederdi.
O yüzden tam okuman lazım yorumunu bekliyorum bak senin bana yaptığın gibi etiket manyağı yaparım seniBu arada dizine biraz göz attım ama pek bir şey anlamadım açıkçası. @Billy Kane
Zaten @Bully'ye okutturma amacıyla onu eklediğin için sinirlerim bozuldu şansını daha çok zorlama.O yüzden tam okuman lazım yorumunu bekliyorum bak senin bana yaptığın gibi etiket manyağı yaparım seni
Bully ile sözleşmem var her dizimde başrolİnat konusunda dünya markası olan @ozgur2113'ün @denizz19'u pişman edecek olan puanlarına geldi sıra.
6 - Avrupa Yakası
4 - Uçurum
2 - Adını Feriha Koydum
@eskici @xemrexxx
Zaten @Bully'ye okutturma amacıyla onu eklediğin için sinirlerim bozuldu şansını daha çok zorlama.