Bundansa benimle başlaman daha iyi olurdu senin için.kudur neyse haftaya seninle değil genel kültürle başlıcam hadi bye , ben izlemeye kaçar @Yakamoz-Asi sen de izle sizin ülkenin tarihi yok böyle
Bundansa benimle başlaman daha iyi olurdu senin için.kudur neyse haftaya seninle değil genel kültürle başlıcam hadi bye , ben izlemeye kaçar @Yakamoz-Asi sen de izle sizin ülkenin tarihi yok böyle
bir zamanlar yalın şimdide yalı çapkını senin bu yalı takıntın nedir böyle anlamadık gitti @Dosi85.Bölüm Fragmanı
diyorum @Bully umarım deniz kenarında bir yalıda oturuyordur bir yalı takıntısıdır gidiyor
bir zamanlar yalın şimdide yalı çapkını senin bu yalı takıntın nedir böyle anlamadık gitti @Dosi
Hiç uğraşamayacağım şimdi o konulara girersek Uzak Şehir dizisinden bir şey anlamayacam
aslında tivitstar fazla yazmış yalının hayvanlık değil yalın hayvanlık demeliydi başlıktaHiç uğraşamayacağım şimdi o konulara girersek Uzak Şehir dizisinden bir şey anlamayacam
Yalın hakkında şu tweeti paylaşmak istiyordum forumda tekin vesile olmuş oldu
Eski yalı(n) takıntısını nerden biliyorsun sen?diyorum @Bully umarım deniz kenarında bir yalıda oturuyordur bir yalı takıntısıdır gidiyor
eskileri sevmem zaten eskilerle işim olmaz eskiye rağbet olsa bit pazarına nuri yağardı demişler @Bully burda lafı çorbaya çevirip arada sıvışmaya çalıştığım belli olmamıştır umarım zaten saatimde gelmiş ben gidiyorum yarın görüşmek üzere iyi gud naytlarEski yalı(n) takıntısını nerden biliyorsun sen?
85.Bölüm Fragmanı
Ne olacak da giremeyecek ki? Fragman çok iyi olmuş. Ferit'in Halis Ağa taklidiFerit o odaya giremeyecek o kadar eminim ki
Ne olacak da giremeyecek ki? Fragman çok iyi olmuş. Ferit'in Halis Ağa taklidi
Afra'nın güzelliği peki? Kırmızı nasıl da yakışmış