Bundansa benimle başlaman daha iyi olurdu senin için.kudurneyse haftaya seninle değil genel kültürle başlıcam hadi bye , ben izlemeye kaçar
@Yakamoz-Asi sen de izle sizin ülkenin tarihi yok böyle
Bundansa benimle başlaman daha iyi olurdu senin için.kudurneyse haftaya seninle değil genel kültürle başlıcam hadi bye , ben izlemeye kaçar
@Yakamoz-Asi sen de izle sizin ülkenin tarihi yok böyle
bir zamanlar yalın şimdide yalı çapkını senin bu yalı takıntın nedir böyle anlamadık gitti @Dosi85.Bölüm Fragmanı
bir zamanlar yalın şimdide yalı çapkını senin bu yalı takıntın nedir böyle anlamadık gitti @Dosi![]()
Hiç uğraşamayacağım şimdi o konulara girersek Uzak Şehir dizisinden bir şey anlamayacam
aslında tivitstar fazla yazmış yalının hayvanlık değil yalın hayvanlık demeliydi başlıktaHiç uğraşamayacağım şimdi o konulara girersek Uzak Şehir dizisinden bir şey anlamayacam
Yalın hakkında şu tweeti paylaşmak istiyordum forumda tekin vesile olmuş oldu
Eski yalı(n) takıntısını nerden biliyorsun sen?diyorum @Bully umarım deniz kenarında bir yalıda oturuyordur bir yalı takıntısıdır gidiyor![]()
eskileri sevmem zaten eskilerle işim olmaz eskiye rağbet olsa bit pazarına nuri yağardı demişlerEski yalı(n) takıntısını nerden biliyorsun sen?![]()
85.Bölüm Fragmanı
Ne olacak da giremeyecek ki?Ferit o odaya giremeyecek o kadar eminim ki![]()
Ne olacak da giremeyecek ki?Fragman çok iyi olmuş. Ferit'in Halis Ağa taklidi
Afra'nın güzelliği peki? Kırmızı nasıl da yakışmış![]()
Tekinsiz e ne demek istedin ?Ne olacak da giremeyecek ki?Fragman çok iyi olmuş. Ferit'in Halis Ağa taklidi
Afra'nın güzelliği peki? Kırmızı nasıl da yakışmış![]()
Benim Yalın fanı olduğum çok eski bir bilgi ve tekin bunu biliyor. Artık parçaları sen birleştirTekinsiz e ne demek istedin ?![]()
bir zamanlar yalın şimdide yalı çapkını senin bu yalı takıntın nedir böyle anlamadık gitti @Dosi![]()
3-5 aylık bir üye için bu kadar bilgi çok fazla amaHiç uğraşamayacağım şimdi o konulara girersek Uzak Şehir dizisinden bir şey anlamayacam
Yalın hakkında şu tweeti paylaşmak istiyordum forumda tekin vesile olmuş oldu
bu bir sır değil o gün şarkı seçimlerinde @Bully kendisi söyledi yalın aşkını ben ordan gidiyorum eskiden yalınla ne iş çevirdiğini nerden bileyim3-5 aylık bir üye için bu kadar bilgi çok fazla amaFazla dikkat çekmeye başladın tekin efendi
![]()