Seni aksi huysuz ...........(kendin doldur boşluğu)Ne emeği be, resmen kopyala yağıştır yapıyor.
spoi kutusundaki eski puan tablosundan başka kopyala yapıştır yok
Seni aksi huysuz ...........(kendin doldur boşluğu)Ne emeği be, resmen kopyala yağıştır yapıyor.
Doğu yarışmacı değil. Adam yokken bile 400 küsür diss almış zatenaz özet yazdım ama detaylı bir yazı yazayım
Deniz ilk sırayı çabuk kapmış..bu aslında çok sürpriz değil ama Dark onu yakalayabilir
yarışmaya yeni katılanlar diss oranlarında çok fazla başarılılar
Darkın aldığı oranlar süpriz o daha fazla oranlar alabilir
Eskici Doğu onlarda daha sonradan iyi oranlar yakalayacak
Emeğine sağlık @Dosi çok iyi bir konu hazırlamışsın![]()
oda dışardan katılıyor yarışmaya katkıda bulunuyor bir bakımadaDoğu yarışmacı değil. Adam yokken bile 400 küsür diss almış zaten![]()
O kısmı fark etmemişimDemek mesajlarımı iyi okumuyorsunSana belirtmiştim halbuki o güzel sürprizde Doğu'nun başına gelenleri.
Ya beğeniye çevir. Enler listesinde bende kapışmış olayım![]()
Anca @MasacRE- nin hayalllerini yıktı @Doğuoda dışardan katılıyor yarışmaya katkıda bulunuyor bir bakımada![]()
Reyting sisteminde olsam atmazdın o harikayıO kısmı fark etmemişim
Hayır bu kadar emeğin hakkı harikadır, beğeniye çevirmem![]()
Tamam halettim@pompy sağolsun kendisi konuma gelmiş ben etiket yapmamama rağmen.
Pompy harikayı beğeniye çevirirmisin?![]()
hahahahTamam attıkDiğer alıntı yaptığım kısmı da okuma burada bitir okumayı
Kendini zorla beğeni listesine sokuyor ya![]()
Nasıl daha önce karışmadın, önceki programda da beğeni istemiştin bizden 😱hahahahEvet, baktım millet zorla insanlardan güldürü ve harika istiyor. Beğenide benden olsun dedim hem benimki bir kerelik, yoksa şuana kadar karışmadım atılan emojije
![]()
Yoo, sen kendin attın, herkesde seni takip etti. Bir iki kişiye demiş olabilirim oyüzden ama bu seferki gibi değildiNasıl daha önce karışmadın, önceki programda da beğeni istemiştin bizden 😱
Isveçte istediğini yede bodrumda en güvenilir yerden aldım Altın kasaptan Türkiye ye gidiyorsanız ordan alın