Foruma da gelmiyo nasıl aldı o kadar
Foruma da gelmiyo nasıl aldı o kadar
Seninle sözlü atışmak vardı ama işte. Öyle bir yarışma yapayım gelecek yıl. Halk arenasında kapışalım.Cıks öyle zevki olmaz çaktırmadan almalıyım![]()
ıyyy şirret gacı.sss @Arslan Bey uzun mesajlarınla kafasını ağrıt şunun pliizzz@xemrexxx hemen güldürüyü beğeniye çevirdaha geçen @Arslan Bey e hava atıp okadar uğraşmış beğeni gerekir demiştin
![]()
Geceleri uzun mesaj atmak gelmiyor içimden.ıyyy şirret gacı.sss @Arslan Bey uzun mesajlarınla kafasını ağrıt şunun pliizzz![]()
Şu havalara bak heleİyi de benim karşıma koyduğunuz bu rakipler benim yanımdan geçemezler bence burada bitmeli fark atmışım hepsine![]()
2 gündür forumdan daha çok instagramda takılıyorum onla ve fazla takılmaktan başım ağrıyor zatenıyyy şirret gacı.sss @Arslan Bey uzun mesajlarınla kafasını ağrıt şunun pliizzz![]()
Başlamadan mağlup olurum senin o uzun anlamlı cümlelerin karşısındaSeninle sözlü atışmak vardı ama işte. Öyle bir yarışma yapayım gelecek yıl. Halk arenasında kapışalım.![]()
Çok zor üzgünümŞu havalara bak hele
@kerem diğer bölümde seni geçebilir. Bu kez 1 ay vakit olacak ve @MasacRE- ve ben yazın foruma pek uğramadık, hoş ben olsaydımda tabiki okadar alamazdımNihat Doğan sayesinde baya diss alıp sonuncu olmadım
@Arslan Bey
Teşekkürler canım hani hediyem
HarikasınEmeğinin karşılığı, yorum yapmak gerek.![]()
Belli mi olur, belki sen mağlup edersin.Başlamadan mağlup olurum senin o uzun anlamlı cümlelerin karşısında![]()
Diss vereyim mi hediye olarak?Başlamadan mağlup olurum senin o uzun anlamlı cümlelerin karşısında
Çok zor üzgünüm
Teşekkürler canım hani hediyem![]()
Yok ben diss yemeyi değil de diss vermeyi seviyorum, demiştim daha önce. Ama kolay kolay da diss vermem.Harikasın![]()
Diss yemeyi seviyorsan senide alalım yarışmaya![]()
Bizim yarışmada diss vermek avantaj değil. Başka bölümde onunda hesabını yapacamYok ben diss yemeyi değil de diss vermeyi seviyorum, demiştim daha önce. Ama kolay kolay da diss vermem.![]()
Ver ama tek diss yetmezDiss vereyim mi hediye olarak?![]()
Yemedi neyse dreamy kotayı doldururAyrılabilirsin, seni zorla getirmedik![]()