Gece gece tartışmayalım. Şu anda bol bol saçmalayabilirim.
Yarına artık![]()
Yarın sakin kafayla Deniz'in ***** meselesini konuşursunuzGece gece tartışmayalım. Şu anda bol bol saçmalayabilirim.![]()
O boşlukları kafamda dolduruyorum.Yarın sakin kafayla Deniz'in ***** meselesini konuşursunuz![]()
Deniz'e küfür ediyor, banlayın yönetim.Yarın sakin kafayla Deniz'in ***** meselesini konuşursunuz![]()
hahahaO boşlukları kafamda dolduruyorum.![]()
Birşey derdimde neyseDeniz'e küfür ediyor, banlayın yönetim.![]()
Diss almak için fazla uğraşmadın mı?195 diss mi? 5 tane daha alsam 200 olacak.
Gelen giden diss atıyor zaten. Diss almak için fazla uğraştığımı söyleyemem. 1-2 defa yapıyordum ama gebel olarak 180 dissi otomatik almışımdır.
Yalnız bu 3 ayda nasıl bu kadar az diss aldınız merak ettim?@gözlemci iki haneli bile alamamış.
![]()
Emeğine sağlıkKonumdaki önemli detaylar ve hesap silinmişti, baştan yapmak zorunda kaldım
Uzadı bu yüzden.
Beğeni ve yorumları bekliyorum![]()
Emeğine sağlıkDün epey yorgun olduğumdan bakamadım kusuruma bakma,
Gel gelelim diss lere eğer bir daha ki tur olacaksa bende herkesle zıtlaşır diss alırım![]()
Bu aldıklarım istemsizce olandı
![]()
Sorun değil. Konuda problem oluştu baya baştan yazdımBen istemssizce aldım hatta şöyle bir durumdan bahsedeyim
ben hem yarışa katıldım hemde bana diss atanlara kızdım özellikle sana![]()
@Dosi
![]()
Bukadarcık yorummudeniz ilk sırayı kapmış tebrikler![]()
Konunun kendisine beğeni atiki kere yapmak zorunda kaldım.
Ilk mesaja diss atabilirsin ama konuya haksızlık oluyor
Ne emeği be, resmen kopyala yapıştır yapıyor.Konuya emek verdiğini göze alarak, dissi geri çektim ve beğeniye çevirdim.![]()
"Kopyala yapıştır" demeye dilin dönmemiş, "yağıştır" demişsin.Ne emeği be, resmen kopyala yağıştır yapıyor.
az özet yazdım ama detaylı bir yazı yazayımBukadarcık yorummu![]()
Demek mesajlarımı iyi okumuyorsun