Deniz, nam-ı diğer "dizi analizcisi". Kendisi çenelidir, hiç susmaz. İşte bu çenesi yüzünden, geyik yapması yüzünden bu kadar çok ön planda.Sence @denizz19 neden bu kadar ön planda? Neden popüler forumda? Sözde "Askerdeyken"bile niçin hep o konuşuldu?
Herzaman yakışıklı değilim diye bastıra bastıra söylemesine rağmen niye öyle diyormuş gibi imalar ediliyor?
Peki niye atletli bir foto paylaştı diye paylaşılamayan 'erkek' konumuna girdi?
@DarkLegenD in 1 senedir edinmek istediği ilgi, çok konuşulma vs. vs. neden Deniz'de mevcut? Analiz et şu Deniz'i ve niçin sana takık yada sen mi ona takıksın?
Al işte konu![]()
Deniz, nam-ı diğer "dizi analizcisi". Kendisi çenelidir, hiç susmaz. İşte bu çenesi yüzünden, geyik yapması yüzünden bu kadar çok ön planda.
Yakışıklıktan ziyade kıvırcık.
Atletli fotoğrafla biscolata erkeklerine gönderme yapıyor.
@DarkLegenD ise, sivri dilli. Bunun temel etkeni, ifadesiz olması, yani ifade kullanmıyor oması.![]()
Sen etiket yaptın, ben alıntılayınca otomatik etiket ben yapmışım gibi gidiyor.
Kıvırma, ben Dark'ıda etiketlemiştim ama sen onu etiketledin tek (beceremedin o ayrı)Sen etiket yaptın, ben alıntılayınca otomatik etiket ben yapmışım gibi gidiyor.![]()
Kıvırmakla ne alakası var?Kıvırma, ben Dark'ıda etiketlemiştim ama sen onu etiketledin tek (beceremedin o ayrı)
Olmayan etiketli mesajımı alıntılarsan dediğin doğru oluyor bazen ama başarılı olmuştu etiketim![]()
Al bak canım, İsveçliyiz diye hep üste çıkmayın lafların bir zahmet :SKıvırmakla ne alakası var?
İşte senin etiketlemediğini ben etiketledim, benim etiketlemediğimi de sen etiketledin. İşte alıntılayarak otomatik etiket yapmış oluyorsun zaten. Bunu ya ben anlatamadım ya da sen anlamadın.![]()
Mesajını "etiketlememişim" diye okumuşum.Al bak canım, İsveçliyiz diye hep üste çıkmayın lafların bir zahmet :S
Ben etiketlenmemiş nick görmüyorum mesajımda
Ekli dosyayı görüntüle 61787
Ekli dosyayı görüntüle 61786
Güzel yazımda ölümsüzleşti![]()
İşte kıvırmalık bir mesajMesajını "etiketlememişim" diye okumuşum.
Her neyse "İsveçli", kendi tabirinle. Hiç öyle bir şey de dememiştim de neyse.
Anlık yazdım, en son Dark'a gelince etiket yaptım. Doğaçlama yapınca etiket yapmadan geçiyor insan.![]()
Her neyse, "korktun mu", "kıvırma" tarzı şeylerle konuşmakla direteceksen, tartışmanın mantığı yok.İşte kıvırmalık bir mesajneyse git biraz kafanı topla. Deniz seni hemen dağıtmasın
![]()
şarzım az kalmış zaten. UğraşamayacamHer neyse, "korktun mu", "kıvırma" tarzı şeylerle konuşmakla direteceksen, tartışmanın mantığı yok.![]()
"Korktun mu", "kıvırma" da derdim ama senin gibi olmayacağım.şarzım az kalmış zaten. Uğraşamayacam![]()
böylede devam ederim"Korktun mu", "kıvırma" da derdim ama senin gibi olmayacağım.![]()
Profilimin bulunduğu alandan çık da, bütün uygulamaları kapat. Telefonun rahat nefes alsın, rahat rahat şarj olsun.
Ben asla kapatmıyorum uygulamaları. Evde dışarda her yerde internetimde açık daima.Profilimin bulunduğu alandan çık da, bütün uygulamaları kapat. Telefonun rahat nefes alsın, rahat rahat şarj olsun.![]()
Şarj olurken kullanırsan ve daima telefon açık olursa, telefona zarar verir. Şarj ile kullanırsan, telefon daha zor şarj olur ve bol bol elektrik yersin, radyasyon yersin. Sürekli uygulama açık olursa, çok kolay şarjı biter, telefonu da aşırı şekilde yorarsın.Ben asla kapatmıyorum uygulamaları. Evde dışarda her yerde internetimde açık daima.
aileden herkes gece yarısı arasa bile ulaşırlar bana. Hiç bir zaman kapatmışlığım yok.
Hatta burda bir ara yazmıştım, telefon santraliymişim gibi akrabalar beni arar aileme ulaşmayıncaHerkes bilirki, şarz bitmediği sürece hep ulaşılan biriyim telefondan
![]()
Telefonum zehir gibi daha ama dediğine katılıyorum fakat açık kalması gerekiyor. Sorumluluğunu aldığım kişiler var ve o yüzden telefonum sürekli açık olmalıŞarj olurken kullanırsan ve daima telefon açık olursa, telefona zarar verir. Şarj ile kullanırsan, telefon daha zor şarj olur ve bol bol elektrik yersin, radyasyon yersin. Sürekli uygulama açık olursa, çok kolay şarjı biter, telefonu da aşırı şekilde yorarsın.![]()
"Telefonu kapat" demiyorum ki, telefon açık kalsın. Uygulamaları kapat diyorum. Telefona ulaşmak isteyen, arayabilir zaten. İnternet kapalı bile olsa, ulaşan ulaşabiliyor yani.Telefonum zehir gibi daha ama dediğine katılıyorum fakat açık kalması gerekiyor. Sorumluluğunu aldığım kişiler var ve o yüzden teleronum sürekli açık olmalı![]()
Denizli horozunun sesinden kuvvet alarak böyle oldu.@DarkLegenD bey iyice hadsiz oldu. Onu kendine getirmem lazım yeniden, bozdu kendini.![]()