Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

sayın,sevgili pek muhterem forumdaşlar dirilişime yeni bir fan vidyosu daha hazırladım(yeninin altını çizmek istiyorum yani bunun eskileride var:X) diziyi takip eden etmeyen herkesin izlemesini rica ediyorum.hepinizin yorumlarını önemsiyorum. bir küçük geri bildirim yaparsanız sevinirim. @EFE UYSAL @Çiğdem- @cookies @Maskeli Fedai @vadikızı @sokak sanati @Bully @denizz19 @Aserat @Arslan Bey @ozgur2113 @*YıldırıM* @Polat Şaşmaz @adımutlulukk @Billy Kane sayın melun @xemrexxx sizdende yorum bekliyorum.bana bak diriliş düşmanlığını bir tarafa bırakıp sadece fragmanı yorumla:A
ahanda vidyom inş. beğenirsiniz ;
daha önceki diriliş vidyolarımın linklerini açıklamanın altında bulabilirsiniz.
160. :X

Hangi sayfalar? Çok iyi dinlenme alacak. :X
yani twitterda facede diriliş sayfaları vs. bir de önceki vidyom daha çok yabancılara yönelikti benim üye olduğum uluslararası islami ve yabancı sayfalar var. oralarda paylaşmıştım.baya soruyorlardı bu dizi nedir.işte osmanlı tarihini çok seviyoruz.şimdiye kadar fatihi ve kanuniyi duyduk bu başlangıcı anlatıyormuş merak ettik falan

yani twitterda facede diriliş sayfaları vs. bir de önceki vidyom daha çok yabancılara yönelikti benim üye olduğum uluslararası islami ve yabancı sayfalar var. oralarda paylaşmıştım.baya soruyorlardı bu dizi nedir.işte osmanlı tarihini çok seviyoruz.şimdiye kadar fatihi ve kanuniyi duyduk bu başlangıcı anlatıyormuş merak ettik falan
239 :X