Şuanda çok iyi dinleniyor 301den fazla görüntüleme.izlicem tabii ne demek yine gitmeden emreye şu videoları atımda bir
Şuanda çok iyi dinleniyor 301den fazla görüntüleme.izlicem tabii ne demek yine gitmeden emreye şu videoları atımda bir
oo süper ya çok sevindim bende yuotubede izlicemŞuanda çok iyi dinleniyor 301den fazla görüntüleme.![]()
Oyunculara rtlerse çok daha artacaktır çok daha video yapacak @harzemliişah.oo süper ya çok sevindim bende yuotubede izlicem
çok sevindim abone oldum youtube izlerim bende yineOyunculara rtlerse çok daha artacaktır çok daha video yapacak @harzemliişah.![]()
Zaten çok iyi yapıyor bu işleri yeni sezonda daha da aracak araplarda izliyor bu arada vidyoyu.çok sevindim abone oldum youtube izlerim bende yine![]()
araplarmı süper yaZaten çok iyi yapıyor bu işleri yeni sezonda daha da aracak araplarda izliyor bu arada vidyoyu.![]()
Yurtdışında çok ilgi görecek.araplarmı süper ya
o işin takipçisi olucam kpa daki gibiYurtdışında çok ilgi görecek.![]()
Benim dediklerimin çoğu doğru çıkar ol bende olucam sonra doğruları söylemezsin kıskanıp.o işin takipçisi olucam kpa daki gibi![]()
merak etme sen reyting tabloları konuşacakBenim dediklerimin çoğu doğru çıkar ol bende olucam sonra doğruları söylemezsin kıskanıp.![]()
Evet konuşacak araplar hayran kaldığında sende laf atamıcan.merak etme sen reyting tabloları konuşacak![]()
istedikleri ka hayranız diyebilirler ben reytinge bakarımEvet konuşacak araplar hayran kaldığında sende laf atamıcan.![]()
Bende bakacam az kaldı az merakla beklyiroruz.istedikleri ka hayranız diyebilirler ben reytinge bakarım![]()
bu senartyo varken dirilişçi olmamBende bakacam az kaldı az merakla beklyiroruz.Senide Dirilişçi yapacaz.
![]()
Çokda iyi senaryosu var kıskanma çokda iyi ilerliyor çok heyecanlı her bölüm.bu senartyo varken dirilişçi olmam![]()
işte her bölümü heyecanlı yapıcaz diye senaryoyu bozmuşlarÇokda iyi senaryosu var kıskanma çokda iyi ilerliyor çok heyecanlı her bölüm.![]()
Seyirci heeycanlı olmasını seviyor zaten ne bekliyordun her bölüm sıradan mı geçsin.işte her bölümü heyecanlı yapıcaz diye senaryoyu bozmuşlar![]()
gereksiz aksiyon yaratmadna heyecan tyaratabilir senarist iyiyseSeyirci heeycanlı olmasını seviyor zaten ne bekliyordun her bölüm sıradan mı geçsin.![]()
Adam çok akıllı senarist aksiyon olmadığını zamanda heyecan oluyor dizide izlemeden konuşuyorsun.gereksiz aksiyon yaratmadna heyecan tyaratabilir senarist iyiyse![]()
adam akıllı olsa her bölüm 5-6 dövüş sahnesi olmaz:fAdam çok akıllı senarist aksiyon olmadığını zamanda heyecan oluyor dizide izlemeden konuşuyorsun.![]()