bugün evde değildim izleyemedim cnm yaİzledin mi abla.![]()
bugün evde değildim izleyemedim cnm yaİzledin mi abla.![]()
Dünkü 25 dk.bugün evde değildim izleyemedim cnm ya
Eline sağlık güzel bir çalışma olmuş.sayın,sevgili pek muhterem forumdaşlar dirilişime yeni bir fan vidyosu daha hazırladım(yeninin altını çizmek istiyorum yani bunun eskileride var) diziyi takip eden etmeyen herkesin izlemesini rica ediyorum.hepinizin yorumlarını önemsiyorum. bir küçük geri bildirim yaparsanız sevinirim. @EFE UYSAL @Çiğdem- @cookies @Maskeli Fedai @vadikızı @sokak sanati @Bully @denizz19 @Aserat @Arslan Bey @ozgur2113 @*YıldırıM* @Polat Şaşmaz @adımutlulukk @Billy Kane sayın melun @xemrexxx sizdende yorum bekliyorum.bana bak diriliş düşmanlığını bir tarafa bırakıp sadece fragmanı yorumla
ahanda vidyom inş. beğenirsiniz ;daha önceki diriliş vidyolarımın linklerini açıklamanın altında bulabilirsiniz.
forumdan etiketlemediğim kalmamış heralde oh iyi iyisayın,sevgili pek muhterem forumdaşlar dirilişime yeni bir fan vidyosu daha hazırladım(yeninin altını çizmek istiyorum yani bunun eskileride var) diziyi takip eden etmeyen herkesin izlemesini rica ediyorum.hepinizin yorumlarını önemsiyorum. bir küçük geri bildirim yaparsanız sevinirim. @EFE UYSAL @Çiğdem- @cookies @Maskeli Fedai @vadikızı @sokak sanati @Bully @denizz19 @Aserat @Arslan Bey @ozgur2113 @*YıldırıM* @Polat Şaşmaz @adımutlulukk @Billy Kane sayın melun @xemrexxx sizdende yorum bekliyorum.bana bak diriliş düşmanlığını bir tarafa bırakıp sadece fragmanı yorumla
ahanda vidyom inş. beğenirsiniz ;daha önceki diriliş vidyolarımın linklerini açıklamanın altında bulabilirsiniz.
sağol. yani benim fragmanları takip et genel olarak senaryoyu kaparsın zaten.diziyi izlemene gerek kalmazEline sağlık güzel bir çalışma olmuş.
Diziyi izlemiyorum ama izlemiş kadar oldum şu an.![]()
Güzel olmuş, eline sağlık.sayın,sevgili pek muhterem forumdaşlar dirilişime yeni bir fan vidyosu daha hazırladım(yeninin altını çizmek istiyorum yani bunun eskileride var) diziyi takip eden etmeyen herkesin izlemesini rica ediyorum.hepinizin yorumlarını önemsiyorum. bir küçük geri bildirim yaparsanız sevinirim. @EFE UYSAL @Çiğdem- @cookies @Maskeli Fedai @vadikızı @sokak sanati @Bully @denizz19 @Aserat @Arslan Bey @ozgur2113 @*YıldırıM* @Polat Şaşmaz @adımutlulukk @Billy Kane sayın melun @xemrexxx sizdende yorum bekliyorum.bana bak diriliş düşmanlığını bir tarafa bırakıp sadece fragmanı yorumla
Göz atarım arada.forumdan etiketlemediğim kalmamış heralde oh iyi iyi
sağol. yani benim fragmanları takip et genel olarak senaryoyu kaparsın zaten.diziyi izlemene gerek kalmaz![]()
belki bu sene başka güne alınır pk. olmadı internet bak ara ara 😀Göz atarım arada.Yalnız ben Poyraz Karayel izleyicisiyim rakip dizinin fragmanlarını izlemem ne kadar doğru ki
![]()
beğendiyseniz sevindimGüzel olmuş, eline sağlık.![]()
Sanmıyorum Kalbim Ege'de Kaldı kışı görecek gibi durmuyor Poyraz'ın yeri şimdilik garanti en azından hem ikinci sezon daha heyecanlı geçecek gibi.belki bu sene başka güne alınır pk. olmadı internet bak ara ara 😀
çok güzel olmuş bence müzik sahnelere çok iyi oturmuş😉😉😉sayın,sevgili pek muhterem forumdaşlar dirilişime yeni bir fan vidyosu daha hazırladım(yeninin altını çizmek istiyorum yani bunun eskileride var) diziyi takip eden etmeyen herkesin izlemesini rica ediyorum.hepinizin yorumlarını önemsiyorum. bir küçük geri bildirim yaparsanız sevinirim. @EFE UYSAL @Çiğdem- @cookies @Maskeli Fedai @vadikızı @sokak sanati @Bully @denizz19 @Aserat @Arslan Bey @ozgur2113 @*YıldırıM* @Polat Şaşmaz @adımutlulukk @Billy Kane sayın melun @xemrexxx sizdende yorum bekliyorum.bana bak diriliş düşmanlığını bir tarafa bırakıp sadece fragmanı yorumla
tamam inş. aklımda bulunsun bir dahaki vidyoda kullanayımçok güzel olmuş bence müzik sahnelere çok iyi oturmuş😉😉😉
şu müzik benim en sevdiğim dizi müziği ertuğrulun şu müziği kullanıpta yapsana bir video
Çok güzel olmuş kardeşim eline sağlık yenilerini bekliyoruz.sayın,sevgili pek muhterem forumdaşlar dirilişime yeni bir fan vidyosu daha hazırladım(yeninin altını çizmek istiyorum yani bunun eskileride var) diziyi takip eden etmeyen herkesin izlemesini rica ediyorum.hepinizin yorumlarını önemsiyorum. bir küçük geri bildirim yaparsanız sevinirim. @EFE UYSAL @Çiğdem- @cookies @Maskeli Fedai @vadikızı @sokak sanati @Bully @denizz19 @Aserat @Arslan Bey @ozgur2113 @*YıldırıM* @Polat Şaşmaz @adımutlulukk @Billy Kane sayın melun @xemrexxx sizdende yorum bekliyorum.bana bak diriliş düşmanlığını bir tarafa bırakıp sadece fragmanı yorumla
Güzel olmuşsayın,sevgili pek muhterem forumdaşlar dirilişime yeni bir fan vidyosu daha hazırladım(yeninin altını çizmek istiyorum yani bunun eskileride var) diziyi takip eden etmeyen herkesin izlemesini rica ediyorum.hepinizin yorumlarını önemsiyorum. bir küçük geri bildirim yaparsanız sevinirim. @EFE UYSAL @Çiğdem- @cookies @Maskeli Fedai @vadikızı @sokak sanati @Bully @denizz19 @Aserat @Arslan Bey @ozgur2113 @*YıldırıM* @Polat Şaşmaz @adımutlulukk @Billy Kane sayın melun @xemrexxx sizdende yorum bekliyorum.bana bak diriliş düşmanlığını bir tarafa bırakıp sadece fragmanı yorumla
yeni sezon başlamadan bir tane daha yapabilirim belki, yoksa yenileri yeni sezonda. çekimlere eylülde başlıyoruz.castı belirlemedim henüzÇok güzel olmuş kardeşim eline sağlık yenilerini bekliyoruz.![]()
teşekürler fedaim 😀Güzel olmuş![]()
Hahahahaa aynen yükseltiyom videonun görüntülenmesini.yeni sezon başlamadan bir tane daha yapabilirim belki, yoksa yenileri yeni sezonda. çekimlere eylülde başlıyoruz.castı belirlemedim henüzgörende beni dirilişin yapımcısı sanır
teşekürler fedaim 😀
çok sağol her sabah sen 10 kere izlesen sonra 5 arkadaşına izletsen onlarda 5 arkadaşına izletse ne eder 100. sağdaki sıfırları çıkar ne kaldı 1. 1e 3 ekle 4.Hahahahaa aynen yükseltiyom videonun görüntülenmesini.Değerimi bil.
![]()
Aynen kardeşim şimdi arttırcam oranları daha da şimdi 100 yapacam.çok sağol her sabah sen 10 kere izlesen sonra 5 arkadaşına izletsen onlarda 5 arkadaşına izletse ne eder 100. sağdaki sıfırları çıkar ne kaldı 1. 1e 3 ekle 4.
4' ün karesini alhacı ben bu işin içinden çıkamadım.bahçeliden biraz daha ders almam lazım
![]()
@Yiğitt @-KADİR- beyler sizi unutmuşum.sizde izlerseniz sevinirimsayın,sevgili pek muhterem forumdaşlar dirilişime yeni bir fan vidyosu daha hazırladım(yeninin altını çizmek istiyorum yani bunun eskileride var) diziyi takip eden etmeyen herkesin izlemesini rica ediyorum.hepinizin yorumlarını önemsiyorum. bir küçük geri bildirim yaparsanız sevinirim. @EFE UYSAL @Çiğdem- @cookies @Maskeli Fedai @vadikızı @sokak sanati @Bully @denizz19 @Aserat @Arslan Bey @ozgur2113 @*YıldırıM* @Polat Şaşmaz @adımutlulukk @Billy Kane sayın melun @xemrexxx sizdende yorum bekliyorum.bana bak diriliş düşmanlığını bir tarafa bırakıp sadece fragmanı yorumla
73 yaptım.