Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

O cevap veriyor görmüşsündür herkese cevap vermiş, sanada cevap verir avrupa Diriliş satılır bence. :D
Bakalım. Benim o konuda endişelerim var. Direk musluman-hiristiyan çatışması var ve tabiki muslumanlar o
Övülüyor.gerçi arada masum hıristiyanlara değiniliyor ama bilmiyorum ya.bana avrupalıların hoşuna gitmez gbi geliyor

Vermek istemesiydi, istemek vermezdi.

Bakalım. Benim o konuda endişelerim var. Direk musluman-hiristiyan çatışması var ve tabiki muslumanlar o
Övülüyor.gerçi arada masum hıristiyanlara değiniliyor ama bilmiyorum ya.bana avrupalıların hoşuna gitmez gbi geliyor

2. SEZON Moğollar işlenecek bir sorun olmaz bence satılır Emreye kapak olur.Ama OrtaDoğuda en çok izlenen olur fetheder. :D

2. SEZON Moğollar işlenecek bir sorun olmaz bence satılır Emreye kapak olur.Ama OrtaDoğuda en çok izlenen olur fetheder. :D
Moğol konusu avrupada sorun olmaz. Bayila bayila izlerler.moğol konusuda ülkedeki ülkücülerin sınır edebilir.malum ulkuculer binlerce musluman turkü katletmiş islam ülkelerini yakıp yıkmış cengiz ve milletini seviyor,baş tacı ediyor.

Moğol konusu avrupada sorun olmaz. Bayila bayila izlerler.moğol konusuda ülkedeki ülkücülerin sınır edebilir.malum ulkuculer binlerce musluman turkü katletmiş islam ülkelerini yakıp yıkmış cengiz ve milletini seviyor,baş tacı ediyor.

Aynen kesinlikle yayınlansında dizi görsünler reyting rekorlarını alt üst etsin. :D

ben geldim
son 25 dakikası kaldı ama yorum yazım dedim
selcan ve kurdoğlu deli etti helede kurdoğlu adam hainlik yapıyor adammış gibi
ertuğrulla konuşuyor birde ertuğrul güzel konuştu ama
selcan ayrı zaten göz göre yalancı kadın be
süleymanşahın vasiyetini sevmedim ben ya ertuğrul gökçeyi sevmiyor bile bile
evlen dedi ya
@EFE UYSAL

ben geldim
son 25 dakikası kaldı ama yorum yazım dedim
selcan ve kurdoğlu deli etti helede kurdoğlu adam hainlik yapıyor adammış gibi
ertuğrulla konuşuyor birde ertuğrul güzel konuştu ama