Aslinda daha oturup 1 bolumun tamamini izlemedim ama arada gece tekrarlari gunduz tekrarlari olurken biraz izliyorum cok iyi diziO iyi çok sevindim yeni sezonda yorumlarını bekliyoruz.![]()
Aslinda daha oturup 1 bolumun tamamini izlemedim ama arada gece tekrarlari gunduz tekrarlari olurken biraz izliyorum cok iyi diziO iyi çok sevindim yeni sezonda yorumlarını bekliyoruz.![]()
Bence baştan başla çok iyi dizidir gerçekten.Aslinda daha oturup 1 bolumun tamamini izlemedim ama arada gece tekrarlari gunduz tekrarlari olurken biraz izliyorum cok iyi dizi
yok bastan baslamayi dusunmuyorum ama belki yeni sezonda carsamba gunleri bazen izlerimBence baştan başla çok iyi dizidir gerçekten.![]()
İzle kesinlikle.yok bastan baslamayi dusunmuyorum ama belki yeni sezonda carsamba gunleri bazen izlerim
Bence hızlandıra atlaya olsada şöyle 1.sezonu bir gözden gecir. Olmadı biz ara ara bu sayfadan güzel kısımlarını paylaşıyoruz onları izlersinyok bastan baslamayi dusunmuyorum ama belki yeni sezonda carsamba gunleri bazen izlerim
valla yö netici yaptırmıştı işteAbla ortak bağlanırsanız tabi bağlantı çöker![]()
aman etmesin boşver sen onu1 ay önce sana çok kızmış, hakkını helal etmiyomuş.![]()
![]()
![]()
![]()
bencede izle beğeneceksinyok bastan baslamayi dusunmuyorum ama belki yeni sezonda carsamba gunleri bazen izlerim
etmesin bakalım
Avatar yap işte bunu.etmesin bakalım
resim süper avatar yapan çıkarmı ki bana ya
Normal resmi koy işte resmi düzenle demedim.ben yapamam ki ya😳
boyutu büyük forum kabul etmiyor etse koyarımdaNormal resmi koy işte resmi düzenle demedim.![]()
Ediyor koy boyutu kabul ediyor.boyutu büyük forum kabul etmiyor etse koyarımda
öylemi deniyim bi
Birşey yazdım görmemezlikten mi geliyon.valla yö netici yaptırmıştı işte
aman etmesin boşver sen onu
bencede izle beğeneceksin
yemin ederim görmedim valla ya😳Birşey yazdım görmemezlikten mi geliyon.![]()
![]()
tmm tşk ederim cnm😉@vadikızı yarın Kadir Gecesi olduğu için dizinin tekrarı yok dizini tekrarı Salı ve Çarşamba.![]()
Olabilir al sana müthiş sahne.yemin ederim görmedim valla ya😳
tmm tşk ederim cnm😉
izlerim şimdi çıkmam lazım abimlere gitcemdeOlabilir al sana müthiş sahne.