Yeni sezo başlasın artık ya.ssbunu dinlemişmiydiniz. dirilişin jenerik müziğine cover yapmışlar. cidden güzel bir iş çıkartmış.![]()
bence başlamasın. bana sorsalar kasımdan evvel başlamasın derim. hani beklemek zor ama kasımdan evvel başlatmak demek bu sezonun 35 bölüm falan olması demek buda senaryonun sündürülmesi dmek.sezon ne kadar az bölüm olursa o kadar iyi. çekimlere şimdi başlasınlar.şöyle ilk bölümleri yavaş yavaş özene özene çeksinler. kasım gbi yayına girsnler.Yeni sezo başlasın artık ya.ss
Eylülde başlıcak kardeşim ben diziden sıkılmıyorum çok seviyorum kötü bölüm olsa yine izlerim.bence başlamasın. bana sorsalar kasımdan evvel başlamasın derim. hani beklemek zor ama kasımdan evvel başlatmak demek bu sezonun 35 bölüm falan olması demek buda senaryonun sündürülmesi dmek.sezon ne kadar az bölüm olursa o kadar iyi. çekimlere şimdi başlasınlar.şöyle ilk bölümleri yavaş yavaş özene özene çeksinler. kasım gbi yayına girsnler.
Kimi çıkardığı kadar çıkardı zaten.Diriliş umarım insanların sevdikleri karakterlerin çıkarmaz diziden![]()
yinede emin olma.ilk sezonuda eylülde başlatıyorlardı. aralığa kadar srktı.boşver güzel olsun geç olsun.Eylülde başlıcak kardeşim ben diziden sıkılmıyorum çok seviyorum kötü bölüm olsa yine izlerim.
Zaten o hazırlık aşamasıydı 2 hafta sonra çekimler başlıyormuş Eylülde başlar.yinede emin olma.ilk sezonuda eylülde başlatıyorlardı. aralığa kadar srktı.boşver güzel olsun geç olsun.
aykız çıkacak şimdiden söyleyimde sonra şok olma.Diriliş umarım insanların sevdikleri karakterlerin çıkarmaz diziden![]()
o değilde ben kösemle kapışçakları ilk haftayı merakla bekliyorum.heyecandan o günün reytinglerine bakamamZaten o hazırlık aşamasıydı 2 hafta sonra çekimler başlıyormuş Eylülde başlar.
Kösem geçemez kardeşim merak etme dizimiz çarşamba o perşembe olur.aykız çıkacak şimdiden söyleyimde sonra şok olma.
o değilde ben kösemle kapışçakları ilk haftayı merakla bekliyorum.heyecandan o günün reytinglerine bakamamgeçen sezon bile her hafta reytinglerine bakarken heyecandan titriyordum yav.
aamiiinnnnnnn!! tuh tuh tuh. 😀Kösem geçemez kardeşim merak etme dizimiz çarşamba o perşembe olur.![]()
Riski göze alamazlar 1-0 yenik başlayacaklar zaten.aamiiinnnnnnn!! tuh tuh tuh. 😀
Kurdoğlu dizide kalıyormuş.valla yö netici yaptırmıştı işte
aman etmesin boşver sen onu
bencede izle beğeneceksin
yarın dinler sana söylerim benİlerde ölecek ya, bu müzik nasıl?
Kimler yokmuski orda. Baya sanatçı varmış. Ee diriliş ekibinden de gelmeleri lazımdı. Serdar gokhanla deli demiri çok seviyorum. Adam gbi adamlarBizimiklerde dün Cumhurbaşkanının iftarındaymış.Gökçe Burcu Kıratlı Süleyman Şah Serdar Gökhan Mehmet Bozdağ ve Deli Demir Mehmet Çevik.
@Çiğdem- @harzemliişah @cookies @vadikızı
Herkes gelmiş onlarda gelirdi zaten çok kişi gelmiş ama.Kimler yokmuski orda. Baya sanatçı varmış. Ee diriliş ekibinden de gelmeleri lazımdı. Serdar gokhanla deli demiri çok seviyorum. Adam gbi adamlar
Derler ki, güneş belirdikten sonra yıldızlara bakıp yön tayin edilmez.