Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

bunu dinlemişmiydiniz. dirilişin jenerik müziğine cover yapmışlar. cidden güzel bir iş çıkartmış.:ok:

Yeni sezo başlasın artık ya.ss
bence başlamasın. bana sorsalar kasımdan evvel başlamasın derim. hani beklemek zor ama kasımdan evvel başlatmak demek bu sezonun 35 bölüm falan olması demek buda senaryonun sündürülmesi dmek.sezon ne kadar az bölüm olursa o kadar iyi. çekimlere şimdi başlasınlar.şöyle ilk bölümleri yavaş yavaş özene özene çeksinler. kasım gbi yayına girsnler.

bence başlamasın. bana sorsalar kasımdan evvel başlamasın derim. hani beklemek zor ama kasımdan evvel başlatmak demek bu sezonun 35 bölüm falan olması demek buda senaryonun sündürülmesi dmek.sezon ne kadar az bölüm olursa o kadar iyi. çekimlere şimdi başlasınlar.şöyle ilk bölümleri yavaş yavaş özene özene çeksinler. kasım gbi yayına girsnler.
Eylülde başlıcak kardeşim ben diziden sıkılmıyorum çok seviyorum kötü bölüm olsa yine izlerim.

Diriliş umarım insanların sevdikleri karakterlerin çıkarmaz diziden :T:
aykız çıkacak şimdiden söyleyimde sonra şok olma.

Zaten o hazırlık aşamasıydı 2 hafta sonra çekimler başlıyormuş Eylülde başlar.
o değilde ben kösemle kapışçakları ilk haftayı merakla bekliyorum.heyecandan o günün reytinglerine bakamam:pala: geçen sezon bile her hafta reytinglerine bakarken heyecandan titriyordum yav.

aykız çıkacak şimdiden söyleyimde sonra şok olma.

o değilde ben kösemle kapışçakları ilk haftayı merakla bekliyorum.heyecandan o günün reytinglerine bakamam:pala: geçen sezon bile her hafta reytinglerine bakarken heyecandan titriyordum yav.
Kösem geçemez kardeşim merak etme dizimiz çarşamba o perşembe olur. :D

Bizimiklerde dün Cumhurbaşkanının iftarındaymış. :D Gökçe Burcu Kıratlı Süleyman Şah Serdar Gökhan Mehmet Bozdağ ve Deli Demir Mehmet Çevik. :D @Çiğdem- @harzemliişah @cookies @vadikızı
Kimler yokmuski orda. Baya sanatçı varmış. Ee diriliş ekibinden de gelmeleri lazımdı. Serdar gokhanla deli demiri çok seviyorum. Adam gbi adamlar

Derler ki, güneş belirdikten sonra yıldızlara bakıp yön tayin edilmez.