Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Herkes gelmiş onlarda gelirdi zaten çok kişi gelmiş ama. :D
Esra yokmuymus. Ya bu esrayi programlara falanda cagirmiyorlar. O kadar beyaz showa ,mesut yara falan konuk oldular esra hiçbirinde yoktu

Derler ki, güneş belirdikten sonra yıldızlara bakıp yön tayin edilmez.

Aynen herkesin kadir gecesi mübarek olsun.

Derler ki, güneş belirdikten sonra yıldızlara bakıp yön tayin edilmez.

@-KADİR- aga diziyi izle çok güzel. :D
Aga diziyi takdir ediyorum cok basarili malesed sadece ilk bolumuni tamamen izledim istesemde ben dayanamiyorum vadi haric dizi izleme aliskanligim yok yine de senin hatrin icin bos vakit bulabilirsem izlemeye calisicam ☺

@-KADİR- aga diziyi izle çok güzel. :D
Aga diziyi takdir ediyorum cok basarili malesed sadece ilk bolumuni tamamen izledim istesemde ben dayanamiyorum vadi haric dizi izleme aliskanligim yok yine de senin hatrin icin bos vakit bulabilirsem izlemeye calisicam ☺
Aga aksiyon seversin sen mesela bu sahne. :D

Aga aksiyon seversin sen mesela bu sahne. :D
Aga aksiyon sahneleri gayet basarili bolum sureside cok uzun 2 saat kadar 18 bolum mu oynamisti ilk sezon

26 bölüm oldu ilk sezon aga beni sıkmıyor 2 saat farketmez biraz daha reklam verse iyi olur. :D
Tv den baksan neysede int den cok zor 😀 aga dedigim gibi vadinin tekrarlarini kac defa izledim hala izlyorum ama onun disinda dizi izleyemiyorum benim durum boyle yani :X 26 bolumlede epey olmus

26 bölüm oldu ilk sezon aga beni sıkmıyor 2 saat farketmez biraz daha reklam verse iyi olur. :D
Tv den baksan neysede int den cok zor 😀 aga dedigim gibi vadinin tekrarlarini kac defa izledim hala izlyorum ama onun disinda dizi izleyemiyorum benim durum boyle yani :X 26 bolumlede epey olmus
Yarın ve öbürgün tekrarları var izlersin zaman olursa 23:30'da. :D