Aynen ben çok seviyorum kendisini bu sene dahada coşacaz.Hayme ana bitane [emoji8] hele sezon finalinde oyunculukta uçtu uçtu uçmağa vardı. [emoji1]
Derler ki, güneş belirdikten sonra yıldızlara bakıp yön tayin edilmez.
Aynen ben çok seviyorum kendisini bu sene dahada coşacaz.Hayme ana bitane [emoji8] hele sezon finalinde oyunculukta uçtu uçtu uçmağa vardı. [emoji1]
S.finalinde toy sahnesinde " bu yolda ya kuyruğunu kıstıran itlerle ya da düşmanın karşısında dimdik duran alplerle yolumuza devam edicez!! " derkene heyyt bee dedim. Millet devlet ana görsün [emoji57] [emoji122] [emoji122] [emoji93]Aynen ben çok seviyorum kendisini bu sene dahada coşacaz.![]()
Aynen orda çok duygulandım.S.finalinde toy sahnesinde " bu yolda ya kuyruğunu kıstıran itlerle ya da düşmanın karşısında dimdik duran alplerle yolumuza devam edicez!! " derkene heyyt bee dedim. Millet devlet ana görsün [emoji57] [emoji122] [emoji122] [emoji93]
Kardeşim dizi 70 ülkeye satılmış haberde gördüm.S.finalinde toy sahnesinde " bu yolda ya kuyruğunu kıstıran itlerle ya da düşmanın karşısında dimdik duran alplerle yolumuza devam edicez!! " derkene heyyt bee dedim. Millet devlet ana görsün [emoji57] [emoji122] [emoji122] [emoji93]
Dizinin şahabettini gökhan atalay son röportajında öyle demiş ama resmi bir kaynak görmem lazım. Yani 70 ülkede hangileri ve hangi kanallarda?? Çünkü 70 ülke baya yüksek bir rakam. Sanırım my dahil hiçbir türk dizisi o kadar ülkeye satılmadı. Sağlam bir kaynak görmeliyim ama en az 40 ülkeye satılır o garanti.Kardeşim dizi 70 ülkeye satılmış haberde gördüm.![]()
Cihan Haber Ajansına konuşmuş.Dizinin şahabettini gökhan atalay son röportajında öyle demiş ama resmi bir kaynak görmem lazım. Yani 70 ülkede hangileri ve hangi kanallarda?? Çünkü 70 ülke baya yüksek bir rakam. Sanırım my dahil hiçbir türk dizisi o kadar ülkeye satılmadı. Sağlam bir kaynak görmeliyim ama en az 40 ülkeye satılır o garanti.
Cihana mi? Cihan haber trtyi hiç sevmez ki.benim bildiğim Türkiye gazetesine konusmus.Türkiye gazetesine cihana bağlı değil ihlasa bağlı.Cihan Haber Ajansına konuşmuş.
Pardon İhlas. Aklımda öyle kalmış ihlas sence doğru mu?Cihana mi? Cihan haber trtyi hiç sevmez ki.benim bildiğim Türkiye gazetesine konusmus.Türkiye gazetesine cihana bağlı değil ihlasa bağlı.
Yanı koskoca oyuncunun yalan söyleyecek hali yok helede gökhan atalay gibi bir şahsiyetin ama şöyle olabilir, yapımcılar dizinin ihracatiyla ilgili bu tarz haberleri oyunculara aktariyordur. işte 60 ülkede yayınlanacak,70 ülkede yayinlanacak diye söylüyorlardır. aslında daha anlaşma safhasindadirlar,temenni ve hedeflerini söylüyorlardır oyuncularda oldu,olmak üzere gibi anlayıp röportajlarında söylüyor olabilirler. 70 gerçekten müthiş bir sayı. Eğer hakketen bunu başarmışlarsa bizahmet sosyal medyadan da ilan etsinler de hayranları sevindirsinler.Pardon İhlas. Aklımda öyle kalmış ihlas sence doğru mu?
Aynen ben sorsam mı Tekden Filmin genel müdürüne bencede açıklasınlar.Yanı koskoca oyuncunun yalan söyleyecek hali yok helede gökhan atalay gibi bir şahsiyetin ama şöyle olabilir, yapımcılar dizinin ihracatiyla ilgili bu tarz haberleri oyunculara aktariyordur. işte 60 ülkede yayınlanacak,70 ülkede yayinlanacak diye söylüyorlardır. aslında daha anlaşma safhasindadirlar,temenni ve hedeflerini söylüyorlardır oyuncularda oldu,olmak üzere gibi anlayıp röportajlarında söylüyor olabilirler. 70 gerçekten müthiş bir sayı. Eğer hakketen bunu başarmışlarsa bizahmet sosyal medyadan da ilan etsinler de hayranları sevindirsinler.
ha bi sor, efe uysal soruyor ne de olsa hemen cevaplarlarAynen ben sorsam mı Tekden Filmin genel müdürüne bencede açıklasınlar.![]()
Kardeşim bu hesaba tweetle.ha bi sor, efe uysal soruyor ne de olsa hemen cevaplarlar![]()
ben sana daha önce diyecektim unuttum. henüz çekimler başlamadı twitterdan dirilişe tweet atalım süreyi kısaltmalarına dair. ben face ve twitterda buna dair paylaşımlar yapıyorm ama yalnız kalıyorum etkisi olmaz.Kardeşim bu hesaba tweetle.https://twitter.com/dal_hseyin
Kardeşim sayfan mı var? birde tweetle o hesaba cevaplıyor.ben sana daha önce diyecektim unuttum. henüz çekimler başlamadı twitterdan dirilişe tweet atalım süreyi kısaltmalarına dair. ben face ve twitterda buna dair paylaşımlar yapıyorm ama yalnız kalıyorum etkisi olmaz.
sayfa derken twitterda ve facede hesabım var onu kastediyorsanKardeşim sayfan mı var? birde tweetle o hesaba cevaplıyor.![]()
Diriliş sayfası kastettiğim sayfaya mesaj atalım birde bu hesaba https://twitter.com/dal_hseyinsayfa derken twitterda ve facede hesabım var onu kastediyorsan
tamam bu adamı kara listeye aldım tweet bombardımanına tutarım artıkDiriliş sayfası kastettiğim sayfaya mesaj atalım birde bu hesaba https://twitter.com/dal_hseyin![]()
Cevap veriyor bende yazacam ben doğru olduğunu düşünüyorum 70 ülke anlaşılmış son aşamadalar ülkelerde tanıtımı yakında yapılır.tamam bu adamı kara listeye aldım tweet bombardımanına tutarım artık![]()
ah ah ne güzel cevap vermiş yaa