Maskeli Fedai
Favori Üye
Hakan dirilişe mi gelecekmis? Survivora öyle pek bakmadığım için karakterini tam bilmiyorum ama zaten bence önemli olan oyunculuk. Onun oyunculuğu iyi mi ki? Daha önce behzat ç de oynamıştı sanırım. bence tip olarak diziye uygun. Oyunculuğu ise bakalım iyi olacak mi?karakter meselesini buyutmemek lazım şahsen birçok diriliş seyircisi dizi öncesi engin alanı sevmezdi. Bende dahil.ama şuan millet bayılıyor. Hakan vanliyida hiç sevmiyordum ama rolünü şahane oynuyordu.yanı bu iş oyunculuğa bakar.güzel rol yaparsa hakana olmasa da karaktere ısınirlar. Sayin @çiğdem sizde bu konuya pek takmayin bence. Diriliş bir sevdadir böyle ufak şeyler için lütfen desteği kesmeyinÜnlü Survivorda yarışıyor Hakan Hatipoğlu.
Ekli dosyayı görüntüle 45491
Reytingi artıracaktır dizinin büyük ihtiamal doğru haber.![]()
Kesinlikle hepsi bu diziyle çok gelişti %90 Dirilişe gelecek oyunculuğuda iyidir diziyi bırakçaklarmış öyle diyorlar.Hakan dirilişe mi gelecekmis? Survivora öyle pek bakmadığım için karakterini tam bilmiyorum ama zaten bence önemli olan oyunculuk. Onun oyunculuğu iyi mi ki? Daha önce behzat ç de oynamıştı sanırım. bence tip olarak diziye uygun. Oyunculuğu ise bakalım iyi olacak mi?karakter meselesini buyutmemek lazım şahsen birçok diriliş seyircisi dizi öncesi engin alanı sevmezdi. Bende dahil.ama şuan millet bayılıyor. Hakan vanliyida hiç sevmiyordum ama rolünü şahane oynuyordu.yanı bu iş oyunculuğa bakar.güzel rol yaparsa hakana olmasa da karaktere ısınirlar. Sayin @çiğdem sizde bu konuya pek takmayin bence. Diriliş bir sevdadir böyle ufak şeyler için lütfen desteği kesmeyin
aferin doğru yolu bulmuşsunıyy diziyi bırakıyorum @Bully dahada izlemem 😱😱😱
kösem sultana geçiş yapıyorum ben @xemrexxx @EFE UYSAL![]()
aferin doğru yolu bulmuşsun![]()
Kesinlikle hepsi bu diziyle çok gelişti %90 Dirilişe gelecek oyunculuğuda iyidir diziyi bırakçaklarmış öyle diyorlar.![]()
@Çiğdem- Sakallarını kesmemiş dizi için büyük ihtimal Diriliş olacaktır.
aa şaka yapıyorum tabikide ertuğrulumu bırakmam benHakan dirilişe mi gelecekmis? Survivora öyle pek bakmadığım için karakterini tam bilmiyorum ama zaten bence önemli olan oyunculuk. Onun oyunculuğu iyi mi ki? Daha önce behzat ç de oynamıştı sanırım. bence tip olarak diziye uygun. Oyunculuğu ise bakalım iyi olacak mi?karakter meselesini buyutmemek lazım şahsen birçok diriliş seyircisi dizi öncesi engin alanı sevmezdi. Bende dahil.ama şuan millet bayılıyor. Hakan vanliyida hiç sevmiyordum ama rolünü şahane oynuyordu.yanı bu iş oyunculuğa bakar.güzel rol yaparsa hakana olmasa da karaktere ısınirlar. Sayin @çiğdem sizde bu konuya pek takmayin bence. Diriliş bir sevdadir böyle ufak şeyler için lütfen desteği kesmeyin
@xemrexxx'e qapaq.![]()
berk cankat-ekin koç-ççağatay ulusoy 3ü birden soyunursa çiğdem ertuğrul falan tanımazaa şaka yapıyorum tabikide ertuğrulumu bırakmam ben![]()
Çağatay Ulusoy oynamayacak büyük ihtimal kaynak dandik sitenin kaynağı.berk cankat-ekin koç-ççağatay ulusoy 3ü birden soyunursa çiğdem ertuğrul falan tanımaz![]()
kaynağı bilmiyom ben laf atıyorsanÇağatay Ulusoy oynamayacak büyük ihtimal kaynak dandik sitenin kaynağı.![]()
Hakan Hatipoğlu Dirilişe geliyor diyolar.kaynağı bilmiyom ben laf atıyorsan![]()
Indirdim şu anda telefonumda
Çok güzel kadın maşallah
Kim güzel Hayme ana mi [emoji23] [emoji23]Indirdim şu anda telefonumda
Çok güzel kadın maşallah![]()
Hayır halimeKim güzel Hayme ana mi [emoji23] [emoji23]
Derler ki, güneş belirdikten sonra yıldızlara bakıp yön tayin edilmez.
Yok anladım zaten aynı alıntıda sezon finalinin vidyi resminde Hayme ana gözüküyordu da,espri yapacak yer buldum hemen doldurdum işte [emoji23]Hayır halimehalimenin resmi var alintiladigim mesajda
![]()
Aynen kesinlikle.Indirdim şu anda telefonumda
Çok güzel kadın maşallah![]()
Kardeşim hangi takımlıydın?Kim güzel Hayme ana mi [emoji23] [emoji23]
Cimbomluyum ama kim var kim yok hiç bilmiyorum. Yense sevinmem yenilse üzülmem. İşte ortama uyduk tutuyoz bir takım [emoji1] futbola ilgim pek yok. Voleybol,basketbol yda bireysel sporları izlemeyi daha çok seviyorum.Aynen kesinlikle.
Kardeşim hangi takımlıydın?
Anladım, Hayme Anada baya güzel rol yapıyor.Cimbomluyum ama kim var kim yok hiç bilmiyorum. Yense sevinmem yenilse üzülmem. İşte ortama uyduk tutuyoz bir takım [emoji1] futbola ilgim pek yok. Voleybol,basketbol yda bireysel sporları izlemeyi daha çok seviyorum.
Hayme ana bitane [emoji8] hele sezon finalinde oyunculukta uçtu uçtu uçmağa vardı. [emoji1]Anladım, Hayme Anada baya güzel rol yapıyor.![]()