Ben de öyle bir söylenti duymuştum. Diziyi izleyemem tabii ama destekçisi olurum bundan sonra eğer aslı varsa.Hakan Hatipoğlu Dirilişe geliyormuş izlersin sakallarını kesmemiş dizi teklifi aldığı için. @Bully
100 değil 1000.ayy efe neden 100 e 1 mesaj kaldı diyorsun sessiz olup 100 yapsana bak emreyi uyndırdın diriliş düşmanından geldi 100 mesaj senin yüzünden hahaha
O kimHakan Hatipoğlu Dirilişe geliyormuş izlersin sakallarını kesmemiş dizi teklifi aldığı için. @Bully
Aa bu adammiÜnlü Survivorda yarışıyor Hakan Hatipoğlu.
Ekli dosyayı görüntüle 45491
Reytingi artıracaktır dizinin büyük ihtiamal doğru haber.
Daha çok kız gelecek bekle panpa. Bu daha başı.Aa bu adammi
Hande katipoğlunu bekliyoruz biz
Yolanthe Cabau yuda alsinlarDaha çok kız gelecek bekle panpa. Bu daha başı.
ıyy diziyi bırakıyorum @Bully dahada izlemem 😱😱😱Ünlü Survivorda yarışıyor Hakan Hatipoğlu.
Ekli dosyayı görüntüle 45491
Reytingi artıracaktır dizinin büyük ihtiamal doğru haber.
Off çıtır keşke gelse bilmiyorum.Yolanthe Cabau yuda alsinlar
Ay izlemezsen izleme koskoca Diriliş sana mı kaldı çirkinıyy diziyi bırakıyorum @Bully dahada izlemem 😱😱😱
kösem sultana geçiş yapıyorum ben @xemrexxx @EFE UYSAL
Git izleme sen gittin diye birşey mi olcak Hakanın ne zararını gördün çirkin cadı. @Bullyıyy diziyi bırakıyorum @Bully dahada izlemem 😱😱😱
kösem sultana geçiş yapıyorum ben @xemrexxx @EFE UYSAL
bu herif gelirse eğer reytingler 4 e düşer kimse izlemez bu diziyi artık @EFE UYSAL bence bırakabilirim gerçektenAy izlemezsen izleme koskoca Diriliş sana mı kaldı çirkin
Ne sallıyon ne düşecek diziyi mi bırakacaklar 1 oyuncu için oyunculuğuda iyi reytingi arttırır, sende sevmiyon diye abrtıyon ne düşçek.bu herif gelirse eğer reytingler 4 e düşer kimse izlemez bu diziyi artık @EFE UYSAL bence bırakabilirim gerçekten
bu herif gelirse eğer reytingler 4 e düşer kimse izlemez bu diziyi artık @EFE UYSAL bence bırakabilirim gerçekten
Ay izlemezsen izleme koskoca Diriliş sana mı kaldı çirkin
Git izleme sen gittin diye birşey mi olcak Hakanın ne zararını gördün çirkin cadı. @Bully
Adamı seven yok ama diziye almaya çalışıyorlar nidin yarab nidinAslında bende bırakırdım ama Turabiyle aralarındaki soğukluk gitmiş birde Hasanı Turabi konusunda eleştirdiği için diziye gelsin sıkıntı yok @Bully
Kız cadı Survivor Hakan sayesinde reyting aldı fragmanlarda hep o ön plana çıkarıldı sezon boyunca o gidince reytingler dip yaptı.bu herif gelirse eğer reytingler 4 e düşer kimse izlemez bu diziyi artık @EFE UYSAL bence bırakabilirim gerçekten
manyakmısın sen bee hakan nedir düşüş kaçınılmazNe sallıyon ne düşecek diziyi mi bırakacaklar 1 oyuncu için oyunculuğuda iyi reytingi arttırır, sende sevmiyon diye abrtıyon ne düşçek.
Seveni çok la hiçbiriniz bilmiyonuz.Adamı seven yok ama diziye almaya çalışıyorlar nidin yarab nidin
Hakancılar diziye gelecek kim gidecek.manyakmısın sen bee hakan nedir düşüş kaçınılmaz
Seveni çok la hiçbiriniz bilmiyonuz.
Hakancılar diziye gelecek kim gidecek.