Öyle demeyin yav. Sevdiğim karakterdir. Very sympatic person.[emoji3] Aşk adamı karismayin adama.[emoji8] Aşktan boyle biraz saflığı üstünde [emoji1]El Aziz çok salak.![]()
Bende seviyom kendisini öyle deemem normalde kardeşide aşık oldu Ertuğrula.Öyle demeyin yav. Sevdiğim karakterdir. Very sympatic person.[emoji3] Aşk adamı karismayin adama.[emoji8] Aşktan boyle biraz saflığı üstünde [emoji1]
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilmiyorum hiç kullanmadım.Bu tapatalk programını ilk kez kullanıyorum.niye telinin markasını gosteriyor. Simdi salata tabağı gibi telefon kullandığım belli olacak : D : D
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
niye lo
Laf attık ya baklavalı falan kilolu burnu uzun.niye lo![]()
kimeLaf attık ya baklavalı falan kilolu burnu uzun.![]()
ay neyse @Çiğdem- senin diziye müdahele etmeye devam ediyorÇiko ya dedik ya kafasız melunnncum.![]()
Zaten bu çok önceden çıktı şimdi haberi yapılıyor.ay neyse @Çiğdem- senin diziye müdahele etmeye devam ediyor
http://televizyongazetesi.com/zeynep-aydemir-trtnin-dizisiyle-yollarini-ayirdi_6_106745#.VZwnyvntmkp
aa haberim yok yakları yapıyorÇiko ya dedik ya kafasız melunnncum.![]()
oruç başıma vurmuştur hatırlamıyorum şu anaa haberim yok yakları yapıyor![]()
Vurmuş belli kafa gitmiş dominosa.oruç başıma vurmuştur hatırlamıyorum şu an![]()
durr hatırlatayım ben yeni üye olan bir oğlanı şıkıstırmıssınız beni anlatıyordunuz tabi sallayarakoruç başıma vurmuştur hatırlamıyorum şu an![]()
çocuğu koruyorduk orada sonra eve kapatıp mıncıklarsın falandurr hatırlatayım ben yeni üye olan bir oğlanı şıkıstırmıssınız beni anlatıyordunuz tabi sallayarak![]()
Evet seni tahta bacaklı diye tanıdı.durr hatırlatayım ben yeni üye olan bir oğlanı şıkıstırmıssınız beni anlatıyordunuz tabi sallayarak![]()
ahan da 1000