Ben de öyle bir söylenti duymuştum.Hakan Hatipoğlu Dirilişe geliyormuş izlersin sakallarını kesmemiş dizi teklifi aldığı için.@Bully
100 değil 1000.ayy efe neden 100 e 1 mesaj kaldı diyorsun sessiz olup 100 yapsana bak emreyi uyndırdın diriliş düşmanından geldi 100 mesaj senin yüzünden hahaha![]()
O kimHakan Hatipoğlu Dirilişe geliyormuş izlersin sakallarını kesmemiş dizi teklifi aldığı için.@Bully
Aa bu adammiÜnlü Survivorda yarışıyor Hakan Hatipoğlu.
Ekli dosyayı görüntüle 45491
Reytingi artıracaktır dizinin büyük ihtiamal doğru haber.![]()
Daha çok kız gelecek bekle panpa.Aa bu adammi
Hande katipoğlunu bekliyoruz biz![]()
Yolanthe Cabau yuda alsinlarDaha çok kız gelecek bekle panpa.Bu daha başı.
![]()
ıyy diziyi bırakıyorum @Bully dahada izlemem 😱😱😱Ünlü Survivorda yarışıyor Hakan Hatipoğlu.
Ekli dosyayı görüntüle 45491
Reytingi artıracaktır dizinin büyük ihtiamal doğru haber.![]()
Off çıtır keşke gelse bilmiyorum.Yolanthe Cabau yuda alsinlar![]()
Ay izlemezsen izleme koskoca Diriliş sana mı kaldı çirkinıyy diziyi bırakıyorum @Bully dahada izlemem 😱😱😱
kösem sultana geçiş yapıyorum ben @xemrexxx @EFE UYSAL![]()
Git izleme sen gittin diye birşey mi olcak Hakanın ne zararını gördün çirkin cadı.ıyy diziyi bırakıyorum @Bully dahada izlemem 😱😱😱
kösem sultana geçiş yapıyorum ben @xemrexxx @EFE UYSAL![]()
bu herif gelirse eğer reytingler 4 e düşer kimse izlemez bu diziyi artık @EFE UYSAL bence bırakabilirim gerçektenAy izlemezsen izleme koskoca Diriliş sana mı kaldı çirkin![]()
Ne sallıyon ne düşecek diziyi mi bırakacaklar 1 oyuncu için oyunculuğuda iyi reytingi arttırır, sende sevmiyon diye abrtıyon ne düşçek.bu herif gelirse eğer reytingler 4 e düşer kimse izlemez bu diziyi artık @EFE UYSAL bence bırakabilirim gerçekten![]()
bu herif gelirse eğer reytingler 4 e düşer kimse izlemez bu diziyi artık @EFE UYSAL bence bırakabilirim gerçekten![]()
Ay izlemezsen izleme koskoca Diriliş sana mı kaldı çirkin![]()
Git izleme sen gittin diye birşey mi olcak Hakanın ne zararını gördün çirkin cadı.@Bully
Adamı seven yok ama diziye almaya çalışıyorlar nidin yarab nidinAslında bende bırakırdım ama Turabiyle aralarındaki soğukluk gitmiş birde Hasanı Turabi konusunda eleştirdiği için diziye gelsin sıkıntı yok@Bully
Kız cadı Survivor Hakan sayesinde reyting aldı fragmanlarda hep o ön plana çıkarıldı sezon boyunca o gidince reytingler dip yaptı.bu herif gelirse eğer reytingler 4 e düşer kimse izlemez bu diziyi artık @EFE UYSAL bence bırakabilirim gerçekten![]()
manyakmısın sen bee hakan nedir düşüş kaçınılmazNe sallıyon ne düşecek diziyi mi bırakacaklar 1 oyuncu için oyunculuğuda iyi reytingi arttırır, sende sevmiyon diye abrtıyon ne düşçek.![]()
![]()
![]()
Seveni çok la hiçbiriniz bilmiyonuz.Adamı seven yok ama diziye almaya çalışıyorlar nidin yarab nidin![]()
![]()
Hakancılar diziye gelecek kim gidecek.manyakmısın sen bee hakan nedir düşüş kaçınılmaz![]()
Seveni çok la hiçbiriniz bilmiyonuz.![]()
Hakancılar diziye gelecek kim gidecek.![]()
![]()