Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Yine muhteşem bir bölümdü. Ertuğrul Beyin planları diziye damga vurdu.

Tanıtımdan anlaşıldığı kadarıyla Dragosun kimliği yakında belli olur. @Çiğdem- ablası sence yakında belli olur mu?

Yine muhteşem bir bölümdü. Ertuğrul Beyin planları diziye damga vurdu.

Tanıtımdan anlaşıldığı kadarıyla Dragosun kimliği yakında belli olur. @Çiğdem- ablası sence yakında belli olur mu?
Haftaya bölüm sonunda olabilir , aslında ben bu bölümün sonunda beklemiştim
Ertuğrul kaleye gider Dregosda nasılsa Ertuğrul ölecek diye kimliğini açık eder diye düşünmüştüm

Ama öğrenicekse öyle öğrenmeli yanı Ertuğrul bir yerden duyup öğrenirse heyecanlı olmaz
Dregus , Zangoç karakteriyle Ertuğrulun karsısına çıkıp Dregusa dönüşmeli

İlker bey bu arada efsane oynuyor hakkını teslim etmek lazım .Zangoç karakterini özellikle

Aslında Ertuğrul'u tuzağa düşürüp seninde dediğin gibi Zangoçtan Dragosa dönüşürse efsane olur.

İlker'i oyunculuğunu pek sevmezdim ama burada muhteşem oynuyor.

Aslında Ertuğrul'u tuzağa düşürüp seninde dediğin gibi Zangoçtan Dragosa dönüşürse efsane olur.

İlker'i oyunculuğunu pek sevmezdim ama burada muhteşem oynuyor.
Osmanada yeniden bir ağırlık verilmeli
Bu sezonun ilk bölümlerinde olan ağırlığı kayboldu hatta son bölümde biraz saçma sapan konuşmaya basladı

@EFE UYSAL ilk dizim konu bakalım şanslı olabilecek miyim.
Bu konuyu ben açtığıma göre dizi rekor kıracak.

Güveniyorum kendime ben.
İlk atılım için çok doğru karar sende ondan sonra aldın yürüdün
Ertuğrulum da senle birlikte gerçekten rekor üstüne rekor kırdı

@Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati @Forumdash @kerem @Billy Kane @xBUGRAx @Aserat Dizimizi çekemeyen tayfa arkamızdakı gizli gücü gördünüz

Reactions: Çiğdem
İlk dizi konumdu, editör olduktan sonra ilk konumu açmıştım Efe ile konuşarak... Zaman çabuk geçiyor. Bayağı uğurlu geldim.
Bully a diyorsun rekor kıracak diye oda övgü dolu sözleriyle burdaydı
@Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 a özellikle onların dizimize övgü dolu sözlerini göstermek amaçlı gelmiştim ama senin mesajını görünce vazgeçtim büyük patronu göstereyim dedim

Reactions: mrt-06 and xemrexxx
bu konuya neden etiketlendim gebermek mi istiyorsun hogatha. ss

trt de son sezonun a baktım sadece.youtubedan ilk bölümden izlemeye başladım..reytinglerdede başarılıdı

Reactions: Angelica