katılırsa yeni düşman büyük ölçüde bu olurBu adamı da dizide olacak diyorlar tapınakçı şövalyesi
![]()
katılırsa yeni düşman büyük ölçüde bu olurBu adamı da dizide olacak diyorlar tapınakçı şövalyesi
![]()
Noyan ve Tapınakçılar belki beraber işlencekkatılırsa yeni düşman büyük ölçüde bu olur![]()
aaa bilmiyorum vlla o adam sanki ortaya daha çıkmıcak gibi geliyor banaNoyan ve Tapınakçılar belki beraber işlencek![]()
![]()
Bu sahneyi izliyorum altında herkes Noyan ölmedi diyoraaa bilmiyorum vlla o adam sanki ortaya daha çıkmıcak gibi geliyor bana
filmde olucak diyenler var ölümü bencede filmde olmalı![]()
ayy inş çıkar ortaya ölse titus gibi kafası kesilirdi benceBencede böyle olacak birinin yorumu
Beyler noyanın öldüğünü tam göstermediler 3 sezonda ertuğrul bizansa vardıgında noyanın geri döndüğü haberini alcaklar ve kösedağ savaşı fln derken selçuklu yıkılacak
@Çiğdem- @Billy Kane @HarzeM
Ölmedi bu konuda rahatım Tuğtekin 5 darbe ile ölmemişti Noyan mı ölecek 3 darbe ileayy inş çıkar ortaya ölse titus gibi kafası kesilirdi bence![]()
Vaaay 46daki adamBu adamı da dizide olacak diyorlar tapınakçı şövalyesi
![]()
Begüm birgören yeni dizi yapıyor foxta nasıl buna katılsınBurdaki oyunculara ne diyorsun
ayy merakla bekliyoruz bu akşam fragmanımızla bile korku salabiliriz rakiplerimize
rahmetli @Yiğitt çok sevmişti oğlanı artık senin diziye kısmet olduayy merakla bekliyoruz bu akşam fragmanımızla bile korku salabiliriz rakiplerimize![]()
tövbe tövbe ne rahmetlisi bee
askere gitti ya orada oğlanları taciz ederken bunu linç edip öldürürler bencetövbe tövbe ne rahmetlisi bee![]()
annesinede kötü davranıyor noyan ertuğrulu elemi geçirdi Acaba ruhuYeni stiliyle Baycu Ertuğrul
@Çiğdem- @Billy Kane @HarzeM @Doğu @MEnes @Maskeli Fedai @DarkLeqenD
Ekli dosyayı görüntüle 52307
Olur mu olur Noyan cok cektirdi Ertugrula Annesine bu obanin beyi benim diyoranneinede kötü davranıyor noyan ertuğrulu elemi geçirdi Acaba ruhu![]()
![]()
![]()
hahah ilginç vlla acaba ilk bölümler seyirciye kötümü gözükücek bir planı vardır ama sonradan ortaya çıkarOlur mu olur Noyan cok cektirdi Ertugrula Annesine bu obanin beyi benim diyor![]()
Bunlar Bizans tohumu galibaYeni isimler açıklanmaya devam ediyor, son 9 gün
![]()
Amanda, Candar bey, Aslıhan & Maria
@Doğu @papuleoo @MEnes @Çiğdem- @Billy Kane @EFE UYSAL @DarkLeqenD @HarzeM