katılırsa yeni düşman büyük ölçüde bu olurBu adamı da dizide olacak diyorlar tapınakçı şövalyesi
katılırsa yeni düşman büyük ölçüde bu olurBu adamı da dizide olacak diyorlar tapınakçı şövalyesi
Noyan ve Tapınakçılar belki beraber işlencekkatılırsa yeni düşman büyük ölçüde bu olur
aaa bilmiyorum vlla o adam sanki ortaya daha çıkmıcak gibi geliyor banaNoyan ve Tapınakçılar belki beraber işlencek
Bu sahneyi izliyorum altında herkes Noyan ölmedi diyoraaa bilmiyorum vlla o adam sanki ortaya daha çıkmıcak gibi geliyor bana
filmde olucak diyenler var ölümü bencede filmde olmalı
ayy inş çıkar ortaya ölse titus gibi kafası kesilirdi benceBencede böyle olacak birinin yorumu
Beyler noyanın öldüğünü tam göstermediler 3 sezonda ertuğrul bizansa vardıgında noyanın geri döndüğü haberini alcaklar ve kösedağ savaşı fln derken selçuklu yıkılacak
@Çiğdem- @Billy Kane @HarzeM
Ölmedi bu konuda rahatım Tuğtekin 5 darbe ile ölmemişti Noyan mı ölecek 3 darbe ileayy inş çıkar ortaya ölse titus gibi kafası kesilirdi bence
Vaaay 46daki adamBu adamı da dizide olacak diyorlar tapınakçı şövalyesi
Begüm birgören yeni dizi yapıyor foxta nasıl buna katılsınBurdaki oyunculara ne diyorsun
ayy merakla bekliyoruz bu akşam fragmanımızla bile korku salabiliriz rakiplerimize
rahmetli @Yiğitt çok sevmişti oğlanı artık senin diziye kısmet olduayy merakla bekliyoruz bu akşam fragmanımızla bile korku salabiliriz rakiplerimize
tövbe tövbe ne rahmetlisi bee
askere gitti ya orada oğlanları taciz ederken bunu linç edip öldürürler bencetövbe tövbe ne rahmetlisi bee
annesinede kötü davranıyor noyan ertuğrulu elemi geçirdi Acaba ruhuYeni stiliyle Baycu Ertuğrul
@Çiğdem- @Billy Kane @HarzeM @Doğu @MEnes @Maskeli Fedai @DarkLeqenD
Ekli dosyayı görüntüle 52307
Olur mu olur Noyan cok cektirdi Ertugrula Annesine bu obanin beyi benim diyoranneinede kötü davranıyor noyan ertuğrulu elemi geçirdi Acaba ruhu
hahah ilginç vlla acaba ilk bölümler seyirciye kötümü gözükücek bir planı vardır ama sonradan ortaya çıkarOlur mu olur Noyan cok cektirdi Ertugrula Annesine bu obanin beyi benim diyor
Bunlar Bizans tohumu galiba Bizim obaya dahil olan yok mu ?Yeni isimler açıklanmaya devam ediyor, son 9 gün
Amanda, Candar bey, Aslıhan & Maria
@Doğu @papuleoo @MEnes @Çiğdem- @Billy Kane @EFE UYSAL @DarkLeqenD @HarzeM